Paramore arenikom kullanıcı adımdı. Dilay ile konu bitsin sana odaklanicam demiştin. Son zamanlarda evimde kötü şeyler hissediyorum,eşimle anlamsız kavgalar ve su an anneannem çok riskli bir ameliyatta çok korkuyorum. Küçükken annemin telefon şifresini uykudan uyanıp girdiğimi ama asla şifreyi hatırlamadığımı vs yazmistim. Babamın kaza yapacağını hissettiğimi vs
Astral seyahat
Gün içinde yorumlara cevap vereceğim daha yeni uyandım 😂
Paramore evet normal aşık olmuş olabilir, ibadetlerinde sıkıntı yasiyormusun, br tanıdığın vardı musallatli onuda korkutmuyorlardi oda onlarla yasamak istiyordu cunku maddi acidan bayagi yardim ediyorlardi ona tabi bjnun sonu iyi değil bence ama ne diyim
Paramore bir kabile olabılır bissürü görüyorsan kız arkdsmda 3 tane vardı o 3 tane göryodu 1 kadın 2 erkek snrm biri müslüman dıgerı hırıstıyan flandı hoca oyle dedı.Bende onun sayesınde hep goruyordum kendımı musallat olmuslar bana basımda arapca okuyan kadın falan hıc uyuyamazdm dünde sizinkini okudum sabah ezana kdr basım agrıdı kulagım cınladı.çok uzun zman oldu görmeyelı cok sukur.Bende hısedıyordum gölge olark goryodum bıde.hoca hıslerın kuvvetlı dıyodu kız arkdaam geldıler dıyodu aglıyodu bn konsantre olyodum gttıler nasıl yaptn dıyodu halbukı bnde blmyorm nasıl yaptgmı gtsınler dıye dusunyodum sadece sonra hep muska taşıdım gecti.kaybettm evlendım derken daha görmyorm.Siz bir hocaya gıdın rahat bırakmazlar sizi sahıplenmısler artık allah korusun bırısyle evlwndrıp cocuk yapma olayıda var bır kadından duydum evlwndım onlarla cocugum vardı dıyıp hatta gercekte oyle bay yokms ama o oyle görüyormus falan.İnsanlara gore bu sacmalık gelıyor ama dinimizde var böyle seyler.Bir tanıdıktada vardı evınde hersey yer degısıyor ocak kendı yanıyor flan hıc ckmazlardı dısarı akşm cıkarlardı sdce
prensesannesi27 hocaya gitmiştim ama yeniden başladı . Bidaha bulamam güvenilir hoca
Happykidssci çok fazla korkmuyorum ama beni bir ara dinsizleştirmişlerdi, intihar ettirttiler yani benimle çok uğraştılar. Sırf bana daha yakın olabilmek için dinsizleştirdiler çok uğraştılar ve yakınımdalardıda hep sağımdan solumdan siyah şeyler geçiyordu tuvalete bile gidemiyordum tek başıma yani allahtan geçti o zamanlar kuran koydum yattığımız yere ve bol dua okuyorum 😊
Kahvelianne bı kahvaltımı yapayım uykumu açayım gelcem . Tamam mı o arada seni düşünürüm ❤️
Paramore tamamdir afiyet olsun ❤️
Happykidssci yok canım aşık olsa eşimle evli kalamam . Aşk yok . Bana yardım ettikleri bı konuda yok. Dini ibadetler konusunda evet sıkıntı yaşıyorum bı o var
Kahvelianne Sağol kuzum
Paramore nerede oturuyorsun biz istanbuldayken fatihte bi hoca vardı o iyiydi arkadasım iyilesms snrm tam blmyorm net görüşmedim hoca bna sanada musallt olurlar dedi uzk dur dedı arkdsndan
Ygzmomm Allaha sığın amaçları bu çoğunun, namazını sakin ha atlama sakin kılarken onları görsen dahi görmemezlikten gel, bu bir imtihan Rabbimiz izin vermediği sürece hiçbirşey yapamazlar, geçmesine çok sevindim.ama rüyalarımda görüyorum diyorsun ya hala varlar yada dışardan rahatsız ediyorlar bunun ayrımını sen yap, vücudunda gezen ağrıların varmı özellikle boyun kollar, ve ayaklarda