Miros01
Besmele çek besmele😂
Benim babanneme de 3 harfliler musallat olmuştu. 6 7 yaşlarındayken başlamış. Daha surda 10 yıl öncesine kadar. Cuma günleri eli dişleri kilitlenirdi. Cok şükür bitti
Astral seyahat
Dilaylaa burayami yazarsın, yoksa yeni postmu açarsın çok merak ediyorum
Anayimbenanaa
Neyse aliscaz inşllah kim kim burda orda 😂
Dilaylaa Osana bağlı ele geçirmeleri amacına bağlı hangi kişilikte geldikleri geldiklerinde söylenmesi emir vermen gerken kaideler var bunca zaman seninle beraberler onlardan sana zarar gelmez o kitaplarda neyapman gerektiği anlatır sen istediğin zaman karşına çıkar ama hep seninle siz evde yokken evde yaşamlarını devam ettirirler bir baskasindada varsa sen anlarsın hemen
- Düzenlendi
3children1mom gece hatim indirdim okumaktan🤦♀️😂ayy Allah yardımcıları olsun ya zor bişey benim bi tanıdığımda da bar 6 yıldır aynı düzelmiyor akşam ezanında bayılıyor fenalaşıyor.
Boklu
Evet o serdardan onceydi 😂😂😂
Efsun Sizdemi nur ve Dila gibisiniz nerden biliyorsunuz acaba merak ettim açıklar mısınız bize
Miros01
Babannem ashab-ı keyfe gitti. 7 uyurlara orda bir gece yalnız başına yattı. Ondan sonra iyileşti. Belki faydam olur.☺️
Eşim evde hasta ateşi var çocukta aşıdan mızmız bugün çok giremicem yorum dolmuş gene okuyamıyorum 🙄
Happykidssci Şuan dissridayim ama kiddteki arkadaşlarin hepsi Yok onada da canım sıkılıyor
3children1mom çok sağol canım 🥰söylerim ama yapacağını pek sanmıyorum artık kendisi de umursamıyor alıştım diyor🤷♀️
Dilaylaa Canım bu seyahat metafizik ile alakalı değil mi birde bu üç harflilee mesela İslam dininde Havaş ilmiyle uğraşanlar yapabiliyor oda çok zor ve uzun bir iş diyorlar doğrumu bilgin var mı acaba
[silindi]
Paramore geçmiş olsun 🌼.
Mynameisugu Evet metafizik ile alakalı . Yukarı da aslında bu durumu açıkladım ben .
Miros01
Cok zor ama yaa..
Eğer müslüman olmayan kısım musallat olduysa intihar ettirene kadar uğraşıyor. Benim babannemin kiler müslüman olanlardı. 1 kız 1 oğlan vardı. Falan Allah kimseye yaşatmasın 🤧
Dilaylaa ya gizli konuşmayın bizede deyin hele 😂 çok özel değilse merak ediyor insan şahsen ben bu konulara aşırı ilgim var