Miros01
Besmele çek besmele😂
Benim babanneme de 3 harfliler musallat olmuştu. 6 7 yaşlarındayken başlamış. Daha surda 10 yıl öncesine kadar. Cuma günleri eli dişleri kilitlenirdi. Cok şükür bitti

Dilaylaa Osana bağlı ele geçirmeleri amacına bağlı hangi kişilikte geldikleri geldiklerinde söylenmesi emir vermen gerken kaideler var bunca zaman seninle beraberler onlardan sana zarar gelmez o kitaplarda neyapman gerektiği anlatır sen istediğin zaman karşına çıkar ama hep seninle siz evde yokken evde yaşamlarını devam ettirirler bir baskasindada varsa sen anlarsın hemen

3children1mom gece hatim indirdim okumaktan🤦‍♀️😂ayy Allah yardımcıları olsun ya zor bişey benim bi tanıdığımda da bar 6 yıldır aynı düzelmiyor akşam ezanında bayılıyor fenalaşıyor.

Efsun Sizdemi nur ve Dila gibisiniz nerden biliyorsunuz acaba merak ettim açıklar mısınız bize

Miros01
          Babannem ashab-ı keyfe gitti. 7 uyurlara orda bir gece yalnız başına yattı. Ondan sonra iyileşti. Belki faydam olur.☺️

Eşim evde hasta ateşi var çocukta aşıdan mızmız bugün çok giremicem yorum dolmuş gene okuyamıyorum 🙄

Efsun ben 10 yıldır astral seyahat yapıyorum sadece birkaç kez gördüm. Dün akşam maalesef nura gitmeye çalıştığım da çok ama cok fazla gördüm maalesef. Daha konuşmadan enerjik tükendi. Cok olumsuz kötü bir enerji vardı.

3children1mom çok sağol canım 🥰söylerim ama yapacağını pek sanmıyorum artık kendisi de umursamıyor alıştım diyor🤷‍♀️

Dilaylaa Canım bu seyahat metafizik ile alakalı değil mi birde bu üç harflilee mesela İslam dininde Havaş ilmiyle uğraşanlar yapabiliyor oda çok zor ve uzun bir iş diyorlar doğrumu bilgin var mı acaba

Miros01
                    Cok zor ama yaa..
                    Eğer müslüman olmayan kısım musallat olduysa intihar ettirene kadar uğraşıyor. Benim babannemin kiler müslüman olanlardı. 1 kız 1 oğlan vardı. Falan Allah kimseye yaşatmasın 🤧