[silindi] gelen eltim deyince sen ben genç biridir eltin diye düşündüm. Acaba eltinin annesini mi görüyorum ki dedim. Annenin yanında gördüğüm kişi bu. Ve sanırım günahını almayim ama onda olabilir 😐😐🥺

Paramore ahahaha yok kuzum sen güzelce bi dinlen kafanıda dinlendir akşama bekliyorum😬😂 Nur peki mesela karşı taraftan bi insan bizi sevmiyor kötü düşünüyor sen o kişinin bizim hakkımızda ne düşündüğünü ne hissettiğini bilebilir misin?😂 kafamda deli sorular😂

Ful hiç tuvalette bişey düşmüş gibi hissettin mi 😂 nedense tuvalete düşmüş gibi hissettim. Görmedim ama sadece his

• Ful bunu yanıtladı.

Paramore ayy gerçekten mi 😵 banyoda falan olabilir mi sence çünkü çıkarıp koyuyordum ama masanın üstünden kayboldu diye hatırlıyorum

• [silindi]

Paramore ya aslında bnde çok eminim o gün bana vermediğini parayı verdi am altını vermedi, ama ona sordum sadece ısrar etmedim onu suçluyormuş gibi gözükürdüm. Halbuki eltim çok iyi bir insandır öyle bişy olduysa da acaba unuttu diye mi vermedi bunu görebilir misin 😒

Paramore sana özelden fotoğrafını atsam bakabilir misin öyle olur mu?

Paramore bizde var adam sen konum at, eşim işi gereği kazıyor sürekli mezar ve kemik çıkıyor ,geçen arabasında kafatası vardı sen düşün 😂😂😂

Nietzsche İş makinası ile Çorum’a gelsin 😂 var bı yer . Eşim çok uğraştı bayada kazdılar ama bulamadılar 😂😂