3children1mom YigitAlpsMom Adana mı bende ilkokulu osmaniye de okudum 😂 Adana güzel yer 👍🏻 Bende kayseride oturuyorum şuanda 🤭
3children1mom Miros01 O değilde benim büyük kız arkadaşlarıyla oynamaya gitti. Evden sesler geliyor. Diğer küçükler de uyuyor😳
Paramore Kaynanam geldi . Sinirden catliyom ya. Oğlu hastaya. Yatak odama girdi kadın ya . Bı destur . Yemek yedi ki çorba yap ateşine bak kahvaltı yaptı mı. Salak kadın ben kocama bakamiyom sanki 😑😑😑 bütün enerjimi söktü götürdü
prensesannesi27 Paramore azxık ona gönderin sizdekilerden ugrassın dursun 🤣🤣 korkutsunlar bi siz onları yönlendırenılyosunuz ıstersenız tabı bedelı olyodur
Miros01 Paramore tüüüü Allah’ın cezası gelecek zaman mı bulamamış🥲😂 Korkut kız onu gitmezsen gelirim sana de😂😂
Antisosyalll Paramore nur bebegin nasil oldu gecmis olsun her ikisinide kaynana.o yapar öyle şeyler 😁
Paramore Miros01 beni deli ediyo kadın ya . Ariyo uyuyo ikiside diyom yinede geliyor . İş görüyom bende diyom yoook . Amanın Oğluşu hasta olmuş 😂 oğluşum oğluşum diye geziyor
My2503 Paramore gerçekten çok merakla bütün postları bütün yorumları okuyorum 😅 ama mesela böyle enerji alıyor musunuz mesela şuan ben böyle yazıyorum benimle ilgili enerji mi alıyorsunuz yoksa yoğunlaşıyor musunuz? Çünkü mesela adımızı falan hiçbir şeyi söylemiyoruz mesela yine de bulabiliyor musunuz yani anlatabildim mi bilmiyorum 🙄
Dilaylaa Tubi Evet dokunabilirim. Ama yanıma alamam uzun süre elimde tutamam elimden kayıp düşer. Mudahele edemem yani.ama masanın üzerindeki bir bardagi yere düşürebilirim.
Tubi Dilaylaa 😱ayy çok korkunç aslinda cok ilgimi çekti yapmak isterim ama korkarim panik atagim var denesem panik atagım tutar heralde 😁
Mamaqueen Dilaylaa burdan isteyen ve korkmayan birine gidip bardagi yere dusurebilirmusiniz? Hem size inanmayanlarda inanmis olur boylelikle ??
[silindi] Paramore off kaç defadır söylüyorum bnden nasıl bir enerji alıyorsun diye aşırı merk ettim 🙄.bşrde başım çatlayacak gibi ağrıyor okuyup üfle hele 😁
Antisosyalll Paramore hahah yatak.odama girilmesinden asla hoşlanmam kim olursa olsun ama onlara laf anlatamazsın ki oglumunda odası çocuğum oturma odasında yatıyor da ben mi yatak odasına girdim der 😁
Dilaylaa Tubi Panik ataginiz varsa yapmayın tehlikeli olabilir. O an adrenalin ve korku yaşayabilirsiniz .
Miros01 3children1mom ıyyy aynı benim kaynana pek severim kendisini yılan familyasından olur kendileri dilini pek bilmem ama geçiniyoruz işte zor bela😂😂😂