Gittibimilyarlikmobilya Dönemez ise bence ölüm zamanin gelmiş demektir . Ölüm günü kader değil mi ? 🙄 Yani sorun dönmemek değil de nasıl ki yanarak boğularak yada uyurken ölünüyor. Bazilari da seyahatte iken ölüyor demek ki

• [silindi]

Paramore bende pek bilmiyordum kidste de enerji dediğinizde nasıl bir enerji demiştim benim bahsettigimle sizin bahsettiğiniz enerji arasında çok gsrk var tabi sıfır noktası Matrix enerjisi neden bahsettim ben bu enerjiyi kullandık ve adaçayı yada üzerlik yakın demişti enerjiyi veren kışı öyle yani nazarı ve negatif enerjiyi defetmek için belkide sizin dediğiniz türden bir enerjiden bahsediliyor korktuğum için hiç üstünde durmuyorum zaten anlatırken bile ima ediyorum siz anlayin yani 😀😀 yalnızım o yüzden tedirginim ama merakta ediyorum öğrenmeyi sevdiğim için sanırım

Paramore Ses duyacaksınız dediğin zaman gerçekten o yazıyı okurken ses duyamam peki? Aşırı tırstım ama merekima yenik düştüm :) bu arada benimle.ilgili birşeyler hissediyor musunuz bunu sormamin bir sebebi var o yüzden soruyorum lütfen cevaplayın

• [silindi]

Gittibimilyarlikmobilya üzerlik otunu evlerde asılı çok gördüm evet ama gelin çıkarmada vs hiç duymamıştım nazar içindir muhtemelen ama adaçayi çok işe yaradı bizde hem kokusu da bana hoş gelmişti

Paramore onlarla ilgili korku filmi bile izleyemiyorum hemen etkileniyorum şuan olduğu gibi malesrf uyku gitti bende imkansız sabah olmadan uyuyamam

Paramore Eşimle bana yapılmış dendi doğrusunu Allah bilir artık ne diyelim

Kizlar artık yatıyorum ben. Yarın devam ederiz . Dilay yarın yine denemek istiyorum . Öncesinde üzerlik yakayım. Belki etkisi olur. Alanı temizlemeye çalışırım.