[silindi]
Uzerligi burada gelin evden cikarken yakarlar adacayinu duymamistim ama yakildigini
Astral seyahat
Gittibimilyarlikmobilya Dönemez ise bence ölüm zamanin gelmiş demektir . Ölüm günü kader değil mi ? 🙄 Yani sorun dönmemek değil de nasıl ki yanarak boğularak yada uyurken ölünüyor. Bazilari da seyahatte iken ölüyor demek ki
Paramore
Aa oyle mi canım bizim buralarda da gelin baba evinden cikarken yakarlar ama evde hic yakmadik.
Gittibimilyarlikmobilya geline nazar değmesin diye yakıyorlardır belkide
[silindi]
Paramore bende pek bilmiyordum kidste de enerji dediğinizde nasıl bir enerji demiştim benim bahsettigimle sizin bahsettiğiniz enerji arasında çok gsrk var tabi sıfır noktası Matrix enerjisi neden bahsettim ben bu enerjiyi kullandık ve adaçayı yada üzerlik yakın demişti enerjiyi veren kışı öyle yani nazarı ve negatif enerjiyi defetmek için belkide sizin dediğiniz türden bir enerjiden bahsediliyor korktuğum için hiç üstünde durmuyorum zaten anlatırken bile ima ediyorum siz anlayin yani 😀😀 yalnızım o yüzden tedirginim ama merakta ediyorum öğrenmeyi sevdiğim için sanırım
Denizinannesi sen bı dua edip yatıp uyu . Demek ki kolay iletişime geçiyosun . Uzak dur kuzum böyle seylerden
[silindi]
Gittibimilyarlikmobilya üzerlik otunu evlerde asılı çok gördüm evet ama gelin çıkarmada vs hiç duymamıştım nazar içindir muhtemelen ama adaçayi çok işe yaradı bizde hem kokusu da bana hoş gelmişti
Denizinannesi
Evet.
Aslinda genel anlamda mutlu olsunlar diye yakilir
Paramore onlarla ilgili korku filmi bile izleyemiyorum hemen etkileniyorum şuan olduğu gibi malesrf uyku gitti bende imkansız sabah olmadan uyuyamam
[silindi]
Evet.
Mutlu bir evlilim olsun nazar varsa çıksın diye falan yakilir burda
Kizlar artık yatıyorum ben. Yarın devam ederiz . Dilay yarın yine denemek istiyorum . Öncesinde üzerlik yakayım. Belki etkisi olur. Alanı temizlemeye çalışırım.
[silindi] benim bebeğimde geceleri çok huzursuz ve sürekli ağlıyor bende yaksam faydasını görür müyüm acaba?
Paramore ahahha yani kalp mi dayanır ben bile error verdim burda yat bacım yat😄