• [silindi]

Paramore diyelim ki geldin beni görmeye, ben seni hisseder miyim

Paramore ya lütfen aklına beni getir çok istiyorum benim hakkımda ne düşünüyorsun mesela

Paramore Nurcum mesela havas ilmiyle ilgilenen hocalara danışmanı tavsiye ederim çünkü onlarda kalp gözleri açık insanlar ve genelde bir cin huddamlari oluyor sizin ne olduğunu,u anlarlar diye düşünüyorum naçizane demekki doğuştan gelen bişey mi yoksa musallat mi çünkü bir hoca dinlemiştim demistiki insanın aklıyla oynarlar delirtirler sen anlamazsin senide şuan belki acaba delirdim mi diye dusundurmeye çalışabilirler normal değil görmeniz böyle seyleri yani diyorlar ki hastanelerde yatan şizofren veya ruhsal hastalıkların birçoğu aslında Çin musalalti insanları delirtmeye çalışırlar ve amacına ulasilanlar o hastalardır

Paramore nur sırf senin için burda hesap açtım 😀 ben bugün bi iş görüşmesi yaptım ihtiyacım da var bu iş olumlu mu olumsuz mu olacak hayırlı mı benim için bişeyler hissedebilir misin acaba rica etsem

Mynameisugu Yıllarca ders alarak yapamayanda var hicbirsey yapmadan yapabilen de var . Ben eşimden öğrenmiştim. O öğretti bir hafta içinde öğrenmiştim aslında . Zamnlada tecrübe kazandım .
          Diğer varlık meselesi şöyle astral boyut bizim geçiş yaptığımız gibi diğer varliklarinds kendi boyutlarından geçiş yaptığı bir boyut yani astral boyuta geçince direk onların boyutuna gecmiyoruz. Astral boyut dünyanın daha soluk , boğuk puslu hali gibi ama diğer varlıkların kendi boyutu daha karanlık bir boyut . Dünya aynı dünya boyutlar farklı . Her canlı kendi yaşadığı boyutta daha güçlüdür . Ara boyutlar da ise astral boyut gibi iki boyutun karışımı gibi bir şeydir . Diğer varlıklar ile sadece birkaz kez karşılaştım onun dışında sadece gezinti yapardım ben . Bu yüzden bir iletişimim olmadı zaten .

Paramore canım lütfen bi hislerini çalıştır ne hissediyorsun beni düşünür müsün

Bisaniye canım kendi isteğimle olan bişey değil konuşurken burda bianda kendisi oluyor .

Paramore senin görüşlerini dinleyip silicem uygulamayı başım dönmeye başladı çünkü okuduklarim baya ağır geldi lütfen

Paramore eve gelmeni değil sadece benim hakkındaki görüşlerini merak ediyorum yani mesajı görünce aklına ne geldi birde ben namaz kılmaya çalışıyorum olmuyor sürekli soğukluk var son zamanlarda baş ağrısı vücudumda bi ağırlık oluyor bunla ilgisi olabilir mi

Paramore yani bende bunları yer6 kanalı var YouTube da oradaki Havaş hocalarını dinleyerek öğrenmiştim ondan sonra senin postunu görünce hani aklıma geldi sorarak araştırarak bulabilirsin netten felan da veya yaşadığın yerde bile olabilir o hocalar bu ilme vakıf olmak için hayvansal gıda yemiyorlar 40 gün oruç tutuyorlar daha neler yapıyorlar ki gorebilsinler ve emirlerine almaları için el almaları gerekir mesela orda anlatmistilar delirtmeye çalışırlar aklınla oynarlar diye senide okuyunca direk o aklıma geldi şuan sana güzel geliyo olabilir ama belki böyle böyle sana ulaşıp daha kotu şeylere yoneltebilirlee bence hemen ulaşmaya bak Havaş hocalarindan bulman lazim

• [silindi]

Paramore bir ara yarım altınımı kaybettim nerde nasıl kaybettiğimi de hiç hatırlamıyorum. Ban bulabilir misin ikiye böler bir şeyrek veririm sana 😂