Miros01
Hee şimdi tanıdım 😂😂
Nabersiniz kız dün astral seyahat postundan buraya ışınlandim 🙈

3children1mom iyi canım çok şükür senden naberrr😂 bende astral sayesinden dün burayı keşfettim🙊 gecede korkudan biraz altıma kaçırdım🤪🤪😂😂😂 küs olduğum kocama sarılmışım sabah ben gidiyorum diye uyandırdı. sarılıyor ittirdim bende git diye, gece sarıldın ya bana şimdi niye böyle yapıyorsun diyor. adam bilmiyor ki işim düşmüş korkudan sarılmışım😂😂😂😂😂 uyurken sarılmışımdır haberim yok dedim😂😂😂

Dilaylaa Bende ibranice diye biliyorum Hz. Süleyman cinlerle ibranice konusarak iletisime geçiyor diye okumustum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Miros01
        Yılana sarıldım haberi yok de 😂😂
        Korkulacak birsey yokmuş 3 harfliler le alakalı değilmiş kız

Dilaylaa
          Bu ruyayi kontrol etmek nasil oluyor.
          Ben mesela ruya görüyorum oğlum uyanip su içiyor cis yapıyor sonra kaldigim yerden devam edeyim diyorum iyi konsantre olursam rüyanın devamı oluyor.
          Bu ruyayi kontrol etmek olur mu?

Dilaylaa Farsça konuşurlar lakin bilmiyorsan ise sana görüntü olarak gösterirler sen yorumlarsin yorumlama yapar isen busefer sana geçmiş görüntüleri gozterir bazı kaideler var onları uygularsan anlık bir ikisaat öncekileri gozteriyorlar

Gittibimilyarlikmobilya Rüyanın icindeyken anlıyorsun. Mesela ben ruyamda kötü bisey yapıyorum diyorum ki nasil olsa rüyadayım yap gitsin. Ama bi ara psikolojimi bozmustu bu durum ruyayla gercegi karıştırmaya bile başlamıştım

Dilaylaa Yukarıda anlattim ben bi ara rüyayla gercegi ayırt edemiyordum cunku ruyamda çoğu zaman fark ediyordum defalarca yataktan kalktigimi görüp aslinda hic kalkmadigimi anlıyordum. Biraz karışık ama rüya içinde ruya da denilebilir