Okey Nirvana ♐
Var mı kullanan ?
Belki bir umut onunla orgazm olurum 😑
Nirvana 💃
Esraaamm bence bir fark olmuyor. Yani ıslaklık çok olduğu zaman hissetmiyorsun zaten 🥴
BademGozlu
Bende fazla ıslanıyorum 😐 içimde bişey yok gibi?
O ara yapabileceğim bişey var mı ki acaba ya.
Esraaamm bende bilemiyorum ya 😐 bazen çok iyi geçiyor bazen hiç birşey hissetmiyorum sanki niye böyle oluyor anlamıyorum 🤷🏻♀️
BademGozlu
3 yıllık evliyim hiç orgazm olamadım.
Artık arayış içindeyim. Aklımdan çıkmıyor hiç sürekli kafamı meşgul ediyor bu durum.
Esraaamm bende 3 yıllık evliyim bir süre öncesine kadar hep eşimin teklifini beklerdim ama baktım evliliğimiz durağan bir hal alıyor forumdaki hanımların giriskenliklerini de görünce ben cesaret aldım baya. İlişki sırasında sadece eşinize odaklanın bu çok şeyi değiştiriyor o an 💐
kullandim ama orgazmla bi alakssi yok prezervatif
BademGozlu
Teşekkür ederim yorumun için 🦋
SansursuzKadin
Yaa reklamlarda çıkıyor ya zirveye ulaşın bilmem ne 😑 bende demiyelim diye düşündüm
Esraaamm tırtıklı olduğu için bir tık daha fazla zevk veriyor, ben severim onu 💯
Esraaamm tirtikli olanlar daha fazla haz verio ama orgazm icin aman aman faydasi yok
Esraaamm bana da olur bazen ben pecete ile badtirarak kuruluyorm biraz o zmn iyi oluo
Esraaamm prezervatif le niye orgazm olasın canım eşin çaba göstermiyor mu olmam için bir şey yapmıyor mu prezervatif ne alaka onu anlamadm
Esraaamm ben kolay kolay zevk alamayan biriyim en son cagre arayışa girdim ve nirvana jelini aldım çok memnun kaldım
Esraaamm biz kullanıyoruz. Tirtikli olandan harika bisey.