Safiye_nur_kaplan1 Sevdicek123 ben çocuklu muhabbet için arada Kids e gidiyorum ama burası daha eğlenceli ukalaa insanlar yok işte anneliğine kadınlığına laf eden insan yok arada oranın yorumlarını okuyorum devamlı birbirlerine taş atıyorlar
deleted77 Rouge ama bak bu hanımların sayesinde peride görmediği üye ve gönderi sayısına kavuştu 😅 habirede reklam 🤣 eleştiri kabul etmiyorlarmış zaten ilgi alanım da değil 😬
Zhnce Rouge ayyy gördüm canım Zaten nur öyle çok önemli biraey demedi sadece kaybetmişsin dedi ve sana söyledi Sende aramışsın zamanında Cok şaşkınım inan @Paramore
Emelim Rouge ya saatlerce bakamadım demişsin evimden git demissin kız ojelerine kadar bilmiş hala dalga geçiyorsun🤔 kot ceket şahsen benim dolabımda yoktur onu bile bilmiş güzel mobilyalarını filan… bence dalga geçilecek konu değil ayıp yani
Rouge deleted77 astral seyahat sen nelere kadirsin😂😂umarım forumun o tadı kaçmaz hele linç minc hic🙅🏻♀️
bitterdelisi24 ZRaporu banada öyle oldu nedense :))) bu arada sen moderatrdn sankii ama benmi yanlıs gördum :)