Rouge Anayimbenanaa hee bunlar öyle iletişime gecmiş sagol canım 🤗benim eve de ugrasın bi 😂bir sorum daha benim eve ugrarsa benim de yapmam gereken bisey olur mu😂bu konu hakkında bilgin var mı
Pcoslu1anne Rouge Senin üzerinde ne olduguna kadar söylüyorlar biraz ürkünç dusunsene farkli pozisyonda geliyor🤣
Anayimbenanaa Rouge hahaha boşver gelmesin napcan 😂😂 birine yazmış ya arkanda 3 tane var oda diyor kötüler mi iyilermi bana dese koşarak uzaklasirim 😂😂😂
Rouge Pcoslu1anne neeee😱aman kalsın kalsın🙅🏻♀️ habersiz gitmesinler kimseye ne olur ne olmaz kalkıp hazırlanın😂
Rouge Anayimbenanaa bana dese evinde bisey var üç kişi var falan diye o eve girmem taşınırım vallahi😂
Rouge Paramore ayy o nurrr sensin demi gozunu sevem bana gelme valla ben cok korkarım birde hazırlıksızım 😂
Gittibimilyarlikmobilya Paramore Kiz bana gelirsen kötü olan şeyleri soyleme korkarkarim zaten tek sayılırım evde kskekzkd
Safiye_nur_kaplan1 Rouge o instagramda bende de var yanlız değilsin eşimin hesabında görünce bile tik oluyorum şuanlara bak artık diyorum yoksa ben bakıcam 😅
Rouge Zhnce bakın silerim uygulamayı giderim 😂yapmayın böyle seyler o kadar isteyen insanlar var onlara yogunlasın
Anayimbenanaa Safiye_nur_kaplan1 ben olsam özelden konuşup ortamı gererdim hahahaha 😂 ikisi bir özelden de konusuyolar hem aklıma çok itlikler geldi 😂😂😂