[silindi] AloneMom bekar cnm boyle yılışık herkese sırnaşan şıllık tipler olur ya onlardan ama için rahat olun eşin yönünden bir sıkıntı yok kesinlikle takilma buna aksine boyle bir eşe sahip olduğun icin.sukret🥰
AloneMom [silindi] Ebru olabilirmi o kızın ismi.evlenip ayrıldı ve ben hiç hazetmiyorum o kızdan.Esim yapmaz diye düşünüyorum ama ne bileyim erkek milleti.belli mi olur.
Dilaylaa AloneMom Sanki ben anlıyorum size dedim anlamam diye ısrar ediyorsunuz birşeyler görmeye çalışıyorum 😂❤️
[silindi] AloneMom ismini bilemem cnm ama o kisi olabilir☺ eşine guvenn bir sorun olsa söylerdim inan☺
[silindi] AloneMom seni tanimiyorum ki üzülmeni isteyeyim ya da istemeyeyim ☺ gördüklerimi söyledim sadece eşinin gözü dışarıda degil seni de belli etmesede cok seviyor
[silindi] [silindi] hamile olan kim acaba inşallah düşündüğüm kişidir hep dua ediyorum çocuğu olsun diye 8 yıldır çocukları olmuyor kuzenim ve eşi ☺️. Bir süredir eşimin girdiği mülakat sonucunu bekliyoruz inşalh olumlu sonuç alırız :) Evt bir süredir türbeye gidemiyorum ama çokkk istiyorum bayramda regl olmuştum yine gidemedim 😒 . Ne tür bir mahkeme konusu fln biliyor musnz 🤔
AloneMom [silindi] anladım canım çok sağol.agzina yüreğine sağlık.anliyorsun sen bu işten☺️❤️ Buda anacigimin fincanı.bakabilirmisin🙈
[silindi] [silindi] Allah Allah nokta atışı yaptınz, daha geçen gün eşimin babasıyla ilgili yeni öğrendiği topraklarıyla ilgili bi dava vardı ☺️. Ay hadi inşallah. Birde bu adak meselesi başka bir falımda da çıkmıştı bnm bir adağkm yok yada varda Bn mı hatırlamıyorum.
[silindi] Hanimlar hepinize bakmak isterim ancak bebeğimden fırsat bulduğumda su an uyuduğu icin rahatlıkla bakabildim 🙏
[silindi] AloneMom iki tane uzun yol var gitmek istediği ancak gidemediği biraz tedirgin görüyorum cok panik yani surekli kötü birşey olacak gibi yersiz korkulari var. Kilo problemi olan biri var bir kadin göğüsü vw poposu buyuk annede olabilir bir başkası da tansiyon sorunu var yemesine çok dikkat etmeli. Annenizin anlasamadigi birini görüyorum kadin ne yapsa gözüne batıyor sorun karşı tarafta . Birine borc bir miktar para verilmis ve geri ödenmemiş yakin zamanda o gelecek hanesine.
Nursonunbu [silindi] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/gWxPNcO.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/ZWTTS93.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/HrBuNa4.jpeg]