[silindi] AloneMom kafana cok taktigin ve büyüttüğün bir olay var işin icinden çıkamıyorsun cok dusunuyorsun çok. Ufak.seyleri bile cok kafana takip hasta oluyorsun yıldızın cok dusuk hemen nazara geliyorsun kotu gozlu bir kadin görüyorum zarar veremiyor ama vermek icin elinden geleni yapiyor. Buyuk bir esya alma hayalin var bu bir araba ya da evde olabilir cok dua ediyosun kalp gözün acik dua etmeye devam et istedigini bir gün rabbim.verecek sana. Eşinin is yerinde bir bayan var buna dikkat et esin yönünden sorun yok kadinin gozu dışarıda herkese karşı o sekilde kalp rahatsızlığı olab biri var dikkat etsin
zarifhanim Dünkü mevzudan sonra medyum olmuşlar. Şimdi bir sürü böyle soru gidiyordur 😄 şaka bir yana okurken korkmadım değil, aşırı etkisinde kaldım sanırım o sebeple sabah ayağıma kına yakılmış olarak uyandım 🤭
AloneMom zarifhanim Sorma yaa bende.ama kahve falıda severim merakına hakim olamiyorum 🙈 Düğünlerine katılmış mi oluyorsun yani bu durumda.oyle duymuştum sanki.tovbe yarabbim.gunduz olduğu için böyle rahatım.8 den sonra lazimligi yanıma alıp oturcam 😂😅
zarifhanim AloneMom yani öyle diyorlar kimin düğününe gittiysek artık 🤣 aslında bilimsel olarak tipik bir mantar enfeksiyonuymuş ama zihnimiz bizi kınaya zorluyor, korkmaktan hobi olarak zevk alıyoruz 😆
AloneMom [silindi] Evet maalesef ben öyleyim en ufak şeyleri bile kafama takar kendime dert ederim. Şu anda da kafama taktım iki tane şey var Bir tanesi sağlık. Bir tanesi de evimizin olmaması işte maddi sıkıntılar. Zarar vermeye çalışan kadın kim acaba Çok merak ettim. Kim o eşimin iş yerindeki bayan nasıl birisi gözü mü var yani işim de. Neyse diyorsan söyle canım. Kalp rahatsızlığı olan bilmiyorum ama kaynanamin damarlarında sıkıntı var. Geçen de karnım ağrıyor diyordu O mu acaba
Babaygirl [silindi] canm son postuma bakarmısınız rica etsem bende attım fal lutfen bakarmisin suan cok ihtiyacim var
[silindi] [silindi] hamile birini görüyorum fakat riskli görünüyor esi zayif uzun boylu bir erkek. Devlet kapısı bir isiniz var uzun süredir beklediğiniz bir is gibi hayirli bir iş . Uzun süredir türbeye gitmek isteyip gidememissiniz adaginiz da var adaginiz daha fazla büyümeden yapmalısınız. Anahtar görüyorum anahtarla. İlgili de mahkemelik bir olayiniz olacak.
[silindi] AloneMom damar tikanikligi kalp ile alakali olabilir en yakin zamanda gostersin mutlaka esinin is yerindeki bayan sadece esinle deil diger erkeklere karsida degisik tavırlar sergiliyor.
ZRaporu ben şeyi merak ediyorum ya burada “gaybı sadece Allah bilir” diyecek bir haramcı niye çıkmıyor? Hep cinsellik postlarında “haram haram” diye dolaşıyorlar. 🤔
ZRaporu AloneMom yok bence katalogdan günah seçimi yapıyorlar 😅 bu daha az günah hmm kapatayım fincanımı 2 şey duyayım 😜
[silindi] [silindi] hamile olan kim acaba inşallah düşündüğüm kişidir hep dua ediyorum çocuğu olsun diye 8 yıldır çocukları olmuyor kuzenim ve eşi ☺️. Bir süredir eşimin girdiği mülakat sonucunu bekliyoruz inşalh olumlu sonuç alırız :) Evt bir süredir türbeye gidemiyorum ama çokkk istiyorum bayramda regl olmuştum yine gidemedim 😒 . Ne tür bir mahkeme konusu fln biliyor musnz 🤔
AloneMom [silindi] onun için yapılacak birşey yok canım malesef.4 buçuk sene önce ameliyata aldılar.ama anevrizma(damar genişlemesi) daha ileri bı boyutta olduğu için müdahale edemeden geri kapattılar.doktor bizimle konuştu devam etseydim masada kalırdı.hayatimda hiç böyle riskli bı ameliyat yapmadım dedi. Nasıl bı kadın ki birsuru kadın var orda.evli mi bekar mi.nasil birisi.ne derece yakın.amaci ne.
Dilaylaa Kiz hayatımda hiç fal bakmadım sizler istiyorsunuz diye bakıyorum bu posta akşam geleceğim astral meselesi beni çok boğdu
AloneMom Dilaylaa tahmin edebiliyorum canım gerçekten çoğunu okudum yazdıklarının ve çok etkilendim.fsl mi dersin his mi işte.oyle ne hissediyorsan ☺️ bekliyorum madem ☺️🙈
[silindi] AloneMom bekar cnm boyle yılışık herkese sırnaşan şıllık tipler olur ya onlardan ama için rahat olun eşin yönünden bir sıkıntı yok kesinlikle takilma buna aksine boyle bir eşe sahip olduğun icin.sukret🥰