Nietzsche Dertliana bence de kendi başına hallet hiçbişey yansıtma , kendini küçültmekten başka bşeye yaramaz ,ağla rahatla
Dertliana Nietzsche Peki eve gelince konuyu açarsa, öfkemi o zaman mı kusayım yine sakin mi kalayım bilemedim
Dertliana Miskin Onun yüzüne öyle davranıyorum zaten ama akşam üzeri hazırlanıp çıktı, bir şey lazım mı ihtiyacın var mı diye sormadan, çok zoruma gitti. Çocuğumu tek başıma büyütüyorum resmen
Nietzsche Dertliana konu ne bilmiyorum,konuya göre değişir bu . Ben genelde suratsız davranırım. Bağıracağım konular varsa da bağırrım .
Kamelia Dertliana engelleme, profil değişme bana çok basitçe geliyor. Onun yerine kırgınlığınızı beyan etseniz, medeni bir şekilde tartışabilseniz daha yerinde olur gibi..
Dertliana Kamelia ah duvar gibiyiz ikimizde, birbirimizi aynı ev içinde tahammül edemiyoruz, nasıl oturup konuşacağız. eşim gittikçe çocuklaşıyor.
Zhnce Nietzsche foto değişince dışarıdan öyle mi duruyor ya Bende hep değiştiririm genelde ailecek olur ama o an oğlumla olan gözüme güzel gelince onu koyarım 😬😬 Tereddutte kaldım bak şimdi bir daha tövbe
Nietzsche Zhnce bizim bi tanıdık var 3 güne bir siliyor ,whatsap durumunu da siliyor evlendiği tarih yazılı. 3 gün sonra da geri koyuyor. Sence normal mi 😂😂
Zhnce Nietzsche 🤣🤣🤣 of ben yaşlıyım galiba o kadar trip atamıyorum Durumumda hala ismim yazılı asla tarih falan atmadım O zaman benimki göze batmiyordur dimiiii 😂😂
Nietzsche Zhnce sürekli yeni fotolarla değişiyosan batmıyodur bence 😂 bu bldiğin boş brakıyor ,yeni foto için silmiyor
Kamelia Dertliana duvarı yıkmadığınız sürece bir neticeye varamazsınız eşiniz çocuklaştıkça sizde buzdolabına dönersiniz.. bi kahve yap çağır eşini gelince, güzel bir dille konuşup halletmeye çalışın sıkıntınızı
Dertliana Miskin Sorsan onunda haklı sebepleri var ama ne olursa olsun kalıcı bir kaç günlüğüne bir yere giderken sorulmaz mı? Düşman değiliz, hepi topu küstük yani.
Miskin Dertliana Ya sormasına bile gerek yok. Bırak para gidiyosan git. Erkek adam bunu yapar. Ve bide çocuk da var yani 😑
Annesivekizi Dertliana yanlış anlamadıysam diğer postunuzda ben memlekete gideceğim demiş hiçbi şey dememişsiniz. Yani uzun yola giden adama siz bişey demediyseniz o da giderken size dememiştir. Bence burada öfkenizi dışa vuracak bişey yok. Aranızda ciddi bi iletişimsizlik var ve bunu oturup konuşup halletmeniz gerekiyor. Şahsen ben o kadar yolu gidecek olsam kocam 40 kere arar ne yaptın vardın mı diye. Onun tarafından da bakmaya çalışın