Aranizda polikistik over sendromlu olan var mi?
Polikistik over sendrom????
MiracinAnnesi bende var canım
MiracinAnnesi canımm bende Bir ay önce ögrenmiştim hamilelik diye gittigim hasteneden böyle bir hastalıgım oldugunu ögrendim cokk korktum agladım cünkü hamile kalamazsın bu hastalık varken dedi cok korktum ama baktımki aglamakla korkmakla bir şey degişmiyo kendime dedim beterin beteri var sabırlı ol dua et streste zaten bu hastalıgı kötü etkiliyo şükürler olaun tedavisini gördüm sadece bir ayda düzene girdim şükür interneten bakıp bu hastalıga canınızı sıkmayın ben genelikle gögüslerimi ic camaşırımda rahat bıraktım bir ilac verde pazartesi ve perşembe günleri kullandıgım agır bir ilactı ama cok faydasını gördüm şükürler olsun allaha şimdilik düzeldi allahım sizinde yardımcınız olsun ♥️♥️♥️
MiracinAnnesi canım ne zamandan beri polistik over sendromun var ve degerin kac
Melisaa
Bilmiyorum canim Yeni ogrendim 3 tane dusugum var bir tanede oglum. Sogan kuru yaptim ultrasyona girdim banamisin demedi kan verdim sonuclar bi kac haftaya Belli olacak
Melisaa
Gecmis olsun canim Allah tez zamanda bi tane versin kucagina🙏🏼
MiracinAnnesi amin cümlemizin canım♥️
MiracinAnnesi bende vaaar. Soğan kürü sayesinde hamile kaldım adetlerim düzensizdi hep
belma
sogan kuru yumartaliktaki kistlere iyi geliyor hamileligi kolaylastiriyor ama bende etki etmedi😢
aylacetin soğan kürünü nasıl yaptın canım bendede var pkos 1 düşük yaptımm 4 ay önce
aylacetin cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah🙏🏼
ahsenguven Allahim isteyen herkeze versin kucagimiz bos kalmasin insallah 😢
MiracinAnnesi inşallah ❤