Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️
Dilaylaa bende 5 senedir Mardin’de yaşıyorum inanılmaz ruhu olan, mistik bir şehir 🌺
arNas bende 5 senedir Mardin’deyim gelmeden önce biliyordum bazı şeyleri, bende sanki vebalıymışım gibi insanlarla iletişime geçmekte sıkıntı yaşıyorum arkadaş olamıyorum, finansal anlamda kendimi yönetemiyorum bir çok şeye sahip olmama rağmen, hep bir şeyleri ucundan kaçırıyorum ve dünden beri düşünüyorum sanki gizli bir el bozuyor gibi. Buraya gelmeden önce böyle değildim. Halbuki çok seviyorum burayı olumsuzu çekiyorum desem
Monosodyumglutamat Evet bende severim çok 🌸
Dilaylaa merhaba canım ben bişey sormak istiyorum ölen akrabalarımızı görebiliyormuyuz peki ruhlarıyla yan yana gelip görüşme imkanımız varmı çok sevdiğim bi insan aylar önce vefat etti ve kendisini çok görmek istiyorum rüyama bile gelmedi hiç çok özledim onu hep onu hayal ederim özlediğimi dile getiririm rüyama gelmesi için hep içimden konuşur hayallerim ama hiç gelmedi
AloneMom Ben o arada oğlumla uğraşıyordum çok ağladı uyumuyodu o yüzden bişey hissetmedim . Eşime bagiriyodum azıcık destek ol diye. Dilay dedi ki esim binada bı bagirisma duymuş.
Evin girişi koridormus ama tam koridor gibi değil dedi . Evet kare bı hol girişi uzun değil. Eşine biz hapsedildik demişler. Evde kimse yok demişler . Sonra bize yaklaşma deyip kâfir diye kovalamislar adami
[silindi]
Paramore özele bakar mısınız