Merhaba arkadaşlar dünden postları takip ediyorum ama yazma şansım olmadı fırsat bulamadım çocuktan. Korkan biri olursa şimdiden özür diliyorum belki bilen biri vardır diye konuşma gereği duydum. Ben 3 senelik evliyim 15 aylık bir kızım var. Şöyle ki kızımdan önce 2 kayıp yaşadım. Kızıma hamile kalmadan bir kaç ay önce Sübyan muskası yaptırdı annem. Bir süre takmadım, taktığım ay ise kızıma hamile kaldım. Bütün hamilelik boyunca taktım. Sonra da kızımın beşiğine koydum. Kızım yaşına girdikten sonra bir daha hamile kaldım ama muskayı o ay takmayı unuttum o da düşükle sonuçlandı zor bir süreç geçirdim. Bir komşumuz bana muska olmadan gebeliğin devam etmez dedi. Bu ne kadar doğru? Bir de arkadaşlar kızıma doğum yaptım annem beşiğe koy muskayı dedi ama ben koymayı unuttum 3 günlük lohusaydım. Odamda çekmecede duruyordu. Gece eşim lavaboya gitti, net hatırlıyorum gerçek olduğuna da net eminim. Beşiğin önünde çirkin saçı başı dağınık bir Kadın belirdi kırmızı renkler hakimdi. Bana bakıyordu o an istemsizce elim beşiğe gitti bebeği ters döndürdüm ellerim titredi. Tam o an eşim lavabodan çıktı ve kayboldu bu şey. Bebeğe baktım hemen uyuyordu ama gerçek olduğuna o kadar eminim ki. Belki önce Allah sonra o muska sayesinde kızıma bir şey yapmadı. İşin garibi aynı kadını annem bana lohusayken görmüş. Odada Kur’an asılı olduğu için kapıdan girememiş. Yıldızım çok düşüktür çok çabuk nazar değer çok sakarlık yaparım istemsizce. Nadiren yatak odası karanlık olunca çok ürkerim. Bekarken üniversite de yaşadığım bir olayı da anlatmak istiyorum. Kaldığım yurtta başka bir odada bir kız gece aniden çok farklı davranmaya başlamıştı. Sesler gelince bizde odadan çıktık kızın gözleri dönmüş titriyordu sebepsizce. Kızı asla tanımam o da beni tanımaz. Herkes yanına oturup dua okumaya çalışıyordu ama kimse duayı bitiremiyordu üstüne ağırlık çöküp odadan kaçıyordu en son ben okudum dua bitmek üzereyken kız bana baktı odadan çık dedi çok garip hissedip çıktım odadan. Arkadaşlarım hava almam için bahçeye çıkardı sonra kendi odama gittiğimde bu kız oradaydı. Ben odaya girdim o çıkmak istedi ve çıkarken dönüp bana o kadar ters baktı ki hani sanki 100 yıllık kavgalıyız. Ama asla diyaloğumuz bile olmamıştı onunla ki tanımıyordum da zaten. Hala da aklımdan çıkmaz yani bilmiyorum. Hatta bir keresinde kendimi uyurken izlediğimi hatırlıyorum bunlara hiç anlam verememiştim bu postu görene kadar. Bilen arkadaşlarım bana da yardımcı olurlarsa çok sevinirim