Cicilibicili okuldaki kız inan neydi bilmiyorum çünkü bende ürkmüştüm kızdan ama Nur iyi görmemiş sanırım. Şöyle anlatayım kız ile arkadaşları aralarında ölümü konuşmuşlar. Kız ertesi gün il merkezine gideceğim diye yatmış. Daha sonra çığlık bağırış duyduk biz. Bir ya da iki oda vardı aramızda. Kız odasında ranzanın altında oturmuş titriyordu ileri geri sallanıyordu. Bir kaç kişi durumu anladı dua okuyun dedi. Kimse duasını bitiremedi herkes kötü oldu odadan çıktılar. Ben de yanına oturdum okumaya çalıştım. Fakat okuyamadım. Bildiğim duayı unuttum içim daraldı odadan çıktım arkadaşlarım hava aldırmak için dışarı çıkardılar. Daha sonra kendi odama gittiğimde 10 kişi kadar vardı odada sohbet ediyorlardı sanırım. Bu kız da vardı. Ben girdim odadan çıkmak istedi. Kapıyı açtı çıkmadan bana o kadar ters baktı ki çok korkmuştum. Herkes onun bakışını farketti oda arkadaşlarım nöbet tuttular gelip de bir şey yapar diye. Kızı o olaya kadar hiç tanımıyordum bile. Hiç selam sabah bile yoktu aramızda ama böyle bir olay yaşandıktan sonra kız benimle arkadaş oldu derste yanıma oturdu falan. O ikinci öğretim olduğu için görmemiştim hiç adını bir türlü hatırlayamıyorum inşaallah iyidir. 🤲