Sananebesalak Kız ben liseye kadar astral seyahati otobüs firmasi saniyodum yapinca bambaska biseymis🤣
Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️
Sananebesalak benlik birşey yok Dilay ve nur arasında geçiyor olaylar tamamen.ben seyirciyim 😂
Pcoslu1anne yaptın mı 🤣
Pist ya canım birşey sormak istiyorum. Eşim çok kararsız git gelli bir insan ayatk uydurmak çok zor. Biri üzerinde 3 tane var dedi. Bunu eşime söylemedim ama ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Sen birşey hissediyor musun acaba ?
Pist benim için ne söylersiniz acaba merak ettim 🙏
Nur ve dilay nerde kizlar dun de gittiniz mi birbirinize merak ettik🤓
Dilaylaa eski bir mezarlığın üzerine ev yapmış olabilirler mi?
Oykuaygun benim kiz kardeşimgilin evi de eskiden mezarlikmis. Evleri aile apartmani. Doğum yaptığında surekli kapidan ses duyuyordu. Celik kapinin önünde korkuluk var korkulukta da celik kapidaki gibi tokmak var. Ama surekli arada kalan kapinin tokmagini bir defa bırakiliyo gibi ses duyuyordu. Bir defa da gorumcesi duymus ayni sesi. Bu aralar söylemiyor ama bi ara cok fazla oluyodu. Evin yeriyle alakali olabilir mi acaba
Paramore Nur yemin ederim burada okumaya başladığımdan beri geceleri uyuyamıyorum ve sürekli korkutuluyorum acaba psikolojik mi bir kadın geldi mesela dün gece Kasım ayını bekle dedi bana sonra ezan okundu ama gerçekte okunmamış kalktıktan 5 dakika sonra ezan okundu siyah saçlı beyaz gözlü dağınık bir saçı vardı kadının neden oluyor anlamadım
Kızlar astral seyahat ne
GeberikGelin kısaca uykuya daldığını zannederken ruh ile bedenin ayrılıp ruhun gezmesi diyeyim 😊