Paramore Yazdıklarınızın hepsini okudum, ceketinin cebinde kaybettiğin bir şey var dediğiniz kızın ceketinin rengi tutmadı, içinden de dişçi numarası çıktı. Kaybettiği bir şey değildi. Gardrobunda kimin kot ceketi yokki, diğerinde ise %50 ihtimaliniz vardı. Günümüzde doktorlar maalesef annelerin çoğunu endişe içinde bırakıyorlar ve genelde de bir şey çıkmıyor. Zaten siz de hiçbir zaman kendinizden emin bir tahminde bulunmadınız. Ki bunların hiçbiri de astral seyahate örnek teşkil etmez. Hisleriniz kuvvetli diyebilirdim belki size, ki o da zaten klavye başındayken olmaz. Bu yaptığınız hiç etik değil. Zaten bir takım iddaalarda bulunan, istediği zaman istediği yere seyahat eden, duvarlardan geçen, evlere girebilen, eşyaları yere atabilen belki sizi de yanlış yönlendiren @Dilaylaa hanım idi zannedersem. Dediğim gibi bekliyorum ben kendisini. Bugün olmazsa yarın olur, kendini ne zaman hazır hissederse. Ha sizin de inandığım şeyleri tersine çevirecek yeteneğiniz iddaanız hissiniz herhangi bir şeyiniz varsa, sizi de bekliyorum. Ağız dalaşı yapmak değil amacım, ya buradaki insanların gerçeği görebilmesini sağlamak ya da sizden özür dileyip bir daha işinize karışmayıp yolunuzdan çekilmek.