Kimse kusura bakmasın yukarıda isteyen varsa yapacağım dedim kimse de bana ulaşmadı . Ben tekniklerini tarihini dini yönünü bilimsel yönünü herşeyi anlattım , bunu yaşayan başka bir sürü arkadaş da yazdı . Neden tek ben yalancı etiketi yiyorum anlamadım . Bir hafta oluyor sanırım iki bin üç bin yorum ve mesaj cevapladım kidste ve burada . Gotumden uyduracak halim de yok . Nuru da tanımıyorum asla yukarida başkasına da dedim özel mesajlaşmalari bile atabilirim . Kendim bilimsel yönüyle ilgilensem bile nur için hafız ve hoca arkadaslarima ulaşmaya çalıştım. Çünkü eşimin müslüman olmadığını farklı baktığını en baştan yazmıştım. Yani birine kendimi inandırmak için bir şey yapmak ancak beni düşürür. Ben nurun söylediği şeylerde bulunmuyorum bile belirli bir teknikten bahsediyorum. Tekniği isteyenlere anlatıyorum. Özel mesajlasmalardada bir Kübra hanımla enerji birşeyi yapacağız oda onun uzmanlık alanı sanırım birde bir arkadaşın özel bir durumu için astral seyahat yapacağımı söyledim daha müsait olamadım ikisi içinde ama ikisine tamam dedim bile.
Nurla olan şeylerin gecesi , rüyalarımda çok kötü şeyler yaşadım nura anlattım ben uzak kalmak istiyorum dedim. Oda anlayışla karşıladı . Buraya anlatsam bir sürü anne var etkilenir diye gördüğüm şeyi yazmıyorum ama bu yüzden de artık bu konuya bakmıyorum.
Hanım efendi siz de özelden yazarsanız müsait olduğumda yapacağıma söz veriyorum. Lütfen artık beni darlamayın emin olun yorumları okumadan yazıyorum bunları benimde vaktim bu kadar boş değil .