MomdayFunday Survivor12 Ben zaten hiçbir zaman inanmadım doğru olduğuna bilmiyorum ne kadar takip etmiştiniz…
Emelim Söylediklerinin yalan olduğunu düşünmüyorum sadece suan giremiyo bence foruma girse dönüs yapar
Survivor12 Emelim tamam ama biraz şüpheli değil mi tam kanıtlayacagi sırada foruma girmeyi bırakıyor bi açıklama yapmadan
Survivor12 Emelim halla halla başına birşey mi geldi acaba b8 arkadaşı daha vardı nur galiba onun burdaki adı ne onda ses var mı
MomdayFunday Emelim @Survivor12 Dilayla Kids te aktif. Yorumlar yapıyor postlara, geçen gün denk geldim.
Survivor12 MomdayFunday happykidse pek girmiyorum ben burda gördüm nurun evine falan gitmiş onların konuşmasini okudum sonra sizin inanmadığınızi görünce kanıtlar diye düşündüm o yüzden merak ettim kidsteki adı ne acaba
MomdayFunday Patmem belki de siz çok iyi niyetli olduğunuz için böyle düşünüyorsunuzdur. Belkide böyle bir şeyi zaten yapamıyordur. Ki birileri post açmıştı bu konu hakkında. Tanıyormuş gerçek hayatta ve tamamen yalan olduğunu iddaa ediyordu.
Cikolatam MomdayFunday Dilay için birşey diyemiycem şuan günlerdir buraya girmemesi benide şüphelendirdi ama daha önce de size yazmıştım birebir bu işi yapabilen tanıdıklarım var yanıma gelerek kanıtlayan oldu bana. O yüzden böyle bi durumun olabileceğine inancım var ama dilay konusunda gerçekten şaşkınım neden girmiyor da kidste aktif. İnstagramı da kapattı
MomdayFunday Patmem Sizde mi tanıyorsunuz peki? Kız baya kendinden emindi. Neden böyle bir şey yapsın tanımasa bilemedim. Kimden bahsediyor peki
Cikolatam MomdayFunday bu son olayı anlayamadım açıklayabilir misiniz ne postu açılmış kim kimi tanıyormuş
Patmem MomdayFunday ben tanımıyorum ama eski gönderilerini bakarsanız o postu açanın kim olduğunu anlarsınız :)
MomdayFunday Cikolatam Peride’de biri post açmış, astral seyahatçilerden birini özel hayatımdan birebir tanıyorum, burada görünce şok oldum, anlattıkları her şey tamamen yalan, karşılıklı oyun çevirmişler, nolur inanmayın falan demiş.