NaimeYilmaz SansursuzKadin Keşke kelimelerimizi doğru kullanabilsek böyle şeyler yaşanmasa. Hep az kitap okumaktan bunlar (:
SansursuzKadin NaimeYilmaz bu gelenler iyi ama herkesi cok sevdım ben kımse birbirini kırmıyor kotu konusmuyor 😍🤗😍
SansursuzKadin NaimeYilmaz gercekten mi? benle alakali olabilir mi internet baglantimda zayifmis zaten simdi baktığımda
Ygzmomm NaimeYilmaz Ben de sevdim burada kimse kendini kasmıyor rahatça söyleyeceklerini diye getirebiliyorlar
Mavisim20 SansursuzKadin bende kids teki linçlerden görup buraya gelmiştim bidaha da bırakamadım zagen cokta iyi oldu 😂 Gözüm açıldı resmen
3children1mom Nursonunbu Burdaki konularla bizim ordaki konular farklı nursoo 😂😂 Ondan sebep.. Sende mi astral dan transfersin buraya😂😂
SansursuzKadin Nursonunbu hic belli olmuyo gecen biri takmisti her cinsellik postuna lanet okuyup gidiyodu 😆😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin kimse kimseyi linç edemez bence peride burası cogu kadın anlatamadı derdını burda anlatıyor coguna yardım oluyo çoğuna akıl cogu gozunu acıyo. her uygulamanın amacı farklı bunu anlıcak yasta bence herkes 🥰
CansuReis SansursuzKadin Hoşbuldukkk. Burasının amacı belli herşeyi açık konuşmak linçlemem sanırım damarıma basmasınlar yeter😂😂
Mavisim20 Pist bebekle ilgili sorulari cewaplayip sorunlarimi ordada soruyorum unutmuyorum her uygulamanin amaci farkli 😂 sadece ordaki kaynana gorumce elti sorunlari hic ilgimi cekmiyor okadar