kizlar hepiniz hosgeldiniz burayi boyle yogun gormek mutlu edici 💙😄 lutfen bizi linc etmeyin 😆
heran linc edilck gibi hissediyorum😆😄😄
SansursuzKadin Hoşbulduk😊❤️
Ygzmomm bende kidsten gelmistim 😄
hepiniz astral seyahatmi ediyonyz 😂😂
SansursuzKadin Ben hamile kalmadan önce başka bir uygulamada takılıyordum bilindik ama burada söylemek yasak mı değil mi bilmem. Mom ve Kids beni gerçekten değişik bi moda sokmuş buraya gelince bi şaşırdım ama meğer benim yerim burasıymış öyle hissediyorum 😁😁
Ygzmomm o uygulamayi bende biiyorum sanirim😆 bendede vardi. E ile basliyor dimi😆
- Düzenlendi
SansursuzKadin yok kuzum uygulama yazmışım ama web sitesinde bi topluluk K ile başlıyor 😂
- Düzenlendi
Şimdi bir kidsten geldim muhabbeti var ama HappyKidsten önce HappyMom ve oradan önce de Peride vardı😎 :)
Ygzmomm heh tamam orayi sevemedim ben ya cok erkek var benim hoşuma gitmedi her boka atlıyorlar 😆
NaimeYilmaz aynen 😁 ben momla başladım en son peride
SansursuzKadin evet evet ama bir yandan iyi oluyordu tecrübeyle sabit yorumlar oluyor çoğu 😂
NaimeYilmaz bilmezmiyim 🤗🤗 hamilelikten once hic ilgimi cekmedi ama. hatta kidste peride ilk patladiginda aha dedim linc edecekler orayi girmemistim o zaman
Ygzmomm En eski burası aslında pek bilinmiyor. O yüzden ayrı bir seviyorum ben de burayı☺️
NaimeYilmaz burasi cok yavas acaba bir calisma gelirmi bunun icin 😄
SansursuzKadin Keşke kelimelerimizi doğru kullanabilsek böyle şeyler yaşanmasa. Hep az kitap okumaktan bunlar (:
Ygzmomm orasi oyle evet birde komik yorumlar oluyor 😂😂😂😂
SansursuzKadin Şu an epey hızlı aslında
NaimeYilmaz bu gelenler iyi ama herkesi cok sevdım ben kımse birbirini kırmıyor kotu konusmuyor 😍🤗😍
NaimeYilmaz Ben de sevdim burada kimse kendini kasmıyor rahatça söyleyeceklerini diye getirebiliyorlar
NaimeYilmaz gercekten mi? benle alakali olabilir mi internet baglantimda zayifmis zaten simdi baktığımda