Kızlar adetime 10 gün var ve karın agrım var kasıklarda ince ince akıntı aynı şekilde ve sigara icemiyorum aşırı tiksinti rahatsızlık veriyor ve 1 aylık evliyim.. en son 2 hafta önce adet oldum test yapmayada korkuyorum ya negatif cıkarsa diye lütfen yardımcı olurmusunuz

AksoyS daha çok erken test için 😊 2 hafta önce adet olduysan hamile olsan bile belirti olmaz canım benim. Adet tarihini bekle bence🥰

AksoyS 2 hafta önce regl olduysan şuan yumurtlama günündesindir. Bu günleri iyi değerlendirmelisin.

Nietzsche malesef şuan eşim çok uzakta özel nedenlerden dolayi gecen hafta gün aşiri 2,3 defa oldu ama…. bakalım

AksoyS bikere böyle yazan birine birisi ekrana işe anlayalım demişti hala aklıma geldikçe gülerim 😝😝😝 hayırlısı be canım

AksoyS hamile olma ihtimalin çok az çünkü 2 hafta önce adet olduysan suan en yüksek dogurgann dönemdesindir test yapsanda çıkmaz çünkü çok erken . 3- hafta olmadan testte anlaşılmaz gebelik istiyorsn bu haftayı degerlendirmelisn . Tiksintiler falanda büyük ihtimalle psikolojik çok isteyip kendini hazırladıgın içindir

10 gün sonra

Bende sigara kahve ve çaydan tiksinmistim 🙈 hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

AksoyS erkek ama ben çok aşırı Antep fıstıklı çikolata yiyordum sabah bir kare gece bir kare çok yiyordum :)

Patmem bende sürekli yeşil zeytşn yiyorum bakalım😂 şuan 4 haftalık

AksoyS daha çok yeni canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

AksoyS yaaa çok sevindim gözün Aydın canım sağlıkla al kucağına☺️