adetime 6 gün var beta hcg testi yaptırdım yarın sabah belli olacak erken dönemde adetiniz gecikmeden kan testi yaptırdınınız mı acil cevap heyecanlıyım

Yelda bende 6 gün kala kan verdim sonuç 20 çıkmıştı idrar testinde de çok hafif çizgi çıkmıştı 🥰

@“Ecemgunes”#yaa❤️ Bende adetim biter bitmez korunmasız ilişki yaşadım 5 Ağustos’ta bugün 19 Ağustos ve 1 haftadır ara kanama yaşıyorum iç çamaşırımı kirleten şekilde bu ilk kez oluyor gebelikten şüphe ettim düşük bir ihtimal ama yine de heyecanlandım

Yelda ilişkin 5 ağustosta olup tuttuysa evdeki gebelik testinde de çıkar

Nietzsche merhaba evde ki gebelik testinde ç yazan çizgide silikte olsa hiç bir renk oluşmadı malesef sadece ç yazan yerin üstü pembeleşti kendisi değil hemşireye gösterdim test bozuk dedi bu arada ilk gebeliğimde de testte çıkmamıştı kan vermiştim

Nietzsche birde galiba erken dönemde idrar testinde çıkmıyormuş adet gecikince idrarda çıkıyormuş

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Ygp9icd.png]
          Böyle saçma bir şey çıktı 😂

Yelda bende 3 gün önce idrar testi yapmıştım hafif çizgi çıkınca test verdim 37 gelmişti şuan yükselecek mi bekliyoruz