AloneMom Senin aklında cok soru işareti var sanki .yada onceden kalan kuruntu sıkıntılar hala tam olarak gitmemiş gibi. haneye ikinci ücüncü kişiler sıkıntı getiriyo yaratıyo .bunlar yakınlarınız uzak durmakta fayda var. cogu sefer sana zararları dokunmus .engel var gibi sanki kısıtlanmıssın. aklında cok soru işareti sıkıntın var .üçüncü kişilerin hanene hükmetsine izin verme. ev var sanki . cevrende özel hayatın hakkında bilgi almak isteyen dedikodu yapan insanlar var. zor bir zamanınızda biri yardımınıza yetişicek. cevrende yapılan yorumları cok dikkate alıyo olabilir misin ?rahatlamalı ve kendine odaklanmalısın. su sıralar daha sessiz bir sürec geçiriyorsun ama ufacık bir problemi cok kafana takabiliyosun büyütebiliyosun .uzak bir yoldan sana birisi gelebilir yanında bisey getiricek cok mutlu olucaksın .hayatında sana faydası olmayan hoslanmadıgın motivasyonunu düşüren insanlar var .arana mesafe koyucaksın yavas yavas. bu sekilde kafan daha cok rahatlicak kendine kızıcaksın şimdiye kadar neden cıkarmadım diye .kafanda netleşmeyen seyler var. istek de olabilir bunlar netlesicek .bir karar alıcaksın ve sonunda iyiki yapmısım diceksin ve gecmişi geçmişte bırakmalısın dedigim gibi anlamıyorum ben sadece öylesine gorup tahmin yürüttüklerim