Dilarra CansuReis kizzzz burda seni çekiştiriyorlar yılan kız bunlar full gıybet baksana iki insan yüzü fısır fısır konuşuyorlar seni çekemeyen gizli gizli takip edenler var 🤭bide bir yol var uzun bir yol 😅😅🌺🌺🌺
Paramore CansuReis beni yanlış anlama ama eşin çok kalbi temiz bir insan her yükü sirtlamis bide üstüne seni sirtlamis. Heryerde adama küs görünüyorsun . Çok mu trip atiyon 🙄🙄
CansuReis Paramore ayy resmen eşimi tanıyorsun sanki çoook temiz kalpli trip atıyorum oda kızım uyumuyor sinirlerim yıpranmış haliyle ama hemen barışıyoruz 30 dakika sürmüyor yani 😂
Paramore CansuReis Adam alttan aliyorda ondan 🙄 ama herkesin Sabri var bigun patlarsa iyi patlar ,😂 azıcık sakin ol sende
Paramore Olivetti valla canım hissedersem bakarım sen ar denerim bı . Yıllar sonra ilk defa birinin falına bakabiliyorum 😂 hiç bişey görmüyordum
Paramore YigitAlpsMom Kuzum biliyosun kendi kendine oluyor 🙄 biri böyle yazınca deniyorum olursa hissedersem söylüyorum.
YigitAlpsMom Paramore ya bi ben kaldım heralde valla çok istiyorum çünkü üstümde bi ağırlık olduğunu biliyorum namaz kilamiyorum sürekli baş ağrısı cekiyorum senden bi yorum beklemiştim 😔