Olivetti bak şimdi böyle dedn ya daha cok dikket etcem😂🥰♥️ Ev içinden birinin eli acık gibi kim bilmiyorum sen mi eşin mi ..belki bu yüzden önceden bir sıkıntı yasamıs olabilirsiniz .birde bir engel var sanki ama kücük bir engel işle ilgili oldugunu düşünüyorum. ama nasıl desem böyle bir yetenek ,başarın yada yapıcagın bir hareketle üstesinden geliceksin. hic mahkeme süreciniz var mı ?Var yada olucak gibi. bir malla alakalı. ve haneye giren para goruyorum😂🤑geliriniz artıyor heralde insallah. anneme de baktırdım o da diyor ki ,biri var bazı seyler yasamıs yani düşmüş gibi sende onun hakettigini düsünüyosun. ve inat ettigin bir konu olabilir kimseyi dinlemiyorsun o konuda haksız çıkabilirmişsin. tabagın içinde güneş dogmus sanki, sıkıntıların gecicek. ata benzettigimiz bisey var güce işaretmiş ,aynı zamanda rütbe sahibi olmak ,terfi etmek rızkın artması …bizde böyle biseyler gördük dedigim gibi hic anlamam ama olumlu seylerin hepsi tutar umarım 🙏 gidem de kahve yapam annem sayende moda girdi bu bataklıga bende girmiş olabilirim 😂