Emine_02 Kızlar 1 buçuk yıldır evliyim suana kadar eşime dile getiremedim istediğimi hep onun demesiyle oldu 🙈 Nasil bırakabilirim?
3children1mom Emine_02 Ben genelde duş alırım havluyla giderim yanına 🙈 Ya da ipek gecelik giyerim. O anlar normalde bildiğin ana baba usulü yatarım çünkü 😂😂
Emine_02 Anayimbenanaa gı o mesajı attiktan sonra gözüne nasil görünecem adam diyecem ne oluyo sana 😂
Anayimbenanaa Emine_02 bı hayırdır falan dedi bende iyi bida konuşmam dedim hahshs tabiki hemen kivirdi yani denemekten zarar gelmez 😂
ayazasf Emine_02 benim kinim pistir eğer kinime yenilirsem geri dönüşü olmaz o yüzden uzatmamaya çalışıyoruz oda huyumu bildiğinden öyle yapar 😄
Emine_02 ayazasf kiz sende benim gibi kin tutuyon esim haksiz dahi olsam uzatmio sırf bundan dolayı 😁
Visvit Emine_02 utangaç olma emin ol evlilikte erkekler utangaç davranılmasını sevmiyorlar aksine çok ilgili ol eşine bişey söylemek zorunda değilsin gir yanına öpmeye başla devamını o getirir zaten utangaçlığını yen erkekler seviyorlar böle şeyleri
Emine_02 3children1mom bende bazen duş alıyorum o kendiliğinden geliyor ozellikle dus aldigim gun yanasio çözemedim bunu 😂