Emine_02 Anayimbenanaa gı o mesajı attiktan sonra gözüne nasil görünecem adam diyecem ne oluyo sana 😂
Anayimbenanaa Emine_02 bı hayırdır falan dedi bende iyi bida konuşmam dedim hahshs tabiki hemen kivirdi yani denemekten zarar gelmez 😂
ayazasf Emine_02 benim kinim pistir eğer kinime yenilirsem geri dönüşü olmaz o yüzden uzatmamaya çalışıyoruz oda huyumu bildiğinden öyle yapar 😄
Emine_02 ayazasf kiz sende benim gibi kin tutuyon esim haksiz dahi olsam uzatmio sırf bundan dolayı 😁
Visvit Emine_02 utangaç olma emin ol evlilikte erkekler utangaç davranılmasını sevmiyorlar aksine çok ilgili ol eşine bişey söylemek zorunda değilsin gir yanına öpmeye başla devamını o getirir zaten utangaçlığını yen erkekler seviyorlar böle şeyleri
3children1mom Emine_02 Ben genelde duş alırım havluyla giderim yanına 🙈 Ya da ipek gecelik giyerim. O anlar normalde bildiğin ana baba usulü yatarım çünkü 😂😂
Emine_02 3children1mom bende bazen duş alıyorum o kendiliğinden geliyor ozellikle dus aldigim gun yanasio çözemedim bunu 😂
Nermincan2 Çekinicek bir şey yok aslında eşin sonuçta bizim aramız kötü mesela küsüz konuşmuyoruz dün yatakta uyuyordu şöyle bir sürtündüm ayaklarımı değdirdim falan zaten oldu söyleyemiyorsan da hareketlerinle göster istediğini nolucak ki 😅
bayandrakula_1 Emine_02 bende ilk baslarda oyleydim direk diyemezdim ama sarilip operdim oyle anlardi hihihiii simdi ben onu gaza getiriyorum direk kucagina otururum sonra altina alir genelde zaten ben isterim hep sende çekinme benim yaptigim gibi yanaş