Astalavistabeybi Antisosyalmom kız iyi yakalanmıyonuz maşallah ben olsam direkt enselenirim birilerine gerçi 1-2 defa enselendim sayılır😁😁 polis kötü olmuş😁
Antisosyalmom Astalavistabeybi kaç yıl once yaşadık bunları tabi. 4 yıldır evliyiz artık o heyecan yok 😂😂
bittercikolata Astalavistabeybi hahahaa 😂😂 yok allahin kör karanlığında inan kimse görmedi, biz bile birbirimizi zor gördük hahah 😂😂 arabaya gelince, dili olsa da konuşsa arabaların 😁🙈
Nacizanebiri Nietzsche benimde en merak ettiğim. Bazen hava dolarken ertesi gün bile çıktığı oluyor. Su dolunca başka bir zaman çiş gibi sızmaz mı acaba😂
Orange-woman Nietzsche yaaa öyle aman aman su kaçmadı ama kaçıyor tabi o anın şehvetiyle çok anlamıyosun 😂😂ama fırsatı yakalayam herkes denemeli
Nietzsche Nacizanebiri bence doluyorsa da çıkınca akar geri 😂 valla ben sırf mikrop kaparım diye cesaret edemiyorum. Kesin su giriyordur 😂
Panda Astalavistabeybi Evet nişanlıydık ateşliydik ikimizde o çılgınlıkla yaptık tabikide görevli geldi uyardı mfkdjx amma o an çok utandım🤭
Nietzsche Astalavistabeybi biz Ankaranın ortasında bi site kenarına durup arabanın içinde ilişkiye girmiştik. Öğrenciydim o zamanlar ,özlem ve hasret çok 😂😂kimse de görmedi camlar filmliydi ,azcık araba sallanıyordu 😂
Panda Astalavistabeybi Öpüşüyoduk seks falan yapamazdık heralde orası merdivenlerden çıkınca karanlık oluyo koltuk falan var bizde oturduk orda karanlıkdan faydalanalım dedik bide bakdık kamera varmış ordan görmüş görevli gjjsjdhdh