Adrienne Astalavistabeybi denizde 😂kafalar bi milyon akşam karanlık deniz dümdüz kimse kimseyi görmüyordu😁
Astalavistabeybi Adrienne bak bu değişik geldi 😁 denizde sürtüyoruz ama hiç ilişkiye girmedik enfeksiyon felan kaptın mı sonradan ?
Adrienne Astalavistabeybi ilk girdiğinde biraz yanmıştı tuzlu su olduğu için ama sonra enfeksiyon falan olmadı ilişkiden hemen sonra işe 😂😅
Astalavistabeybi Summer-love1 ama onların çatıda oda vardı sizinde öyle mi yoksa gökyüzüne karşı mı hahaha😂😂
Astalavistabeybi bitterdelisi24 kaynanamın yatağında bende yapmıştım onlar bana normal geliyor asdasdasd ayy kendimden iğrendim 🙈
bayandrakula_1 bitterdelisi24 nisanliyken bende kaynanamin yataginda ve salonlarinda suan igrenc gercektende kayinbabanin yatagi bide cok kottuuuu
Astalavistabeybi masalperisii ormanda yerde mi 😁 bizde dağ yoluna çıkıyorduk oradaki ormanlara giriyorduk ama böceklerden tiksindiğimden araba içinde yapıyorduk
Kiss_masali Astalavistabeybi agabbsnı biz de de en ilginci arabada bana göre dağda falan yaptığımızda oldu ama araba daha bi ilginç geliyo bana😅
Astalavistabeybi bitterdelisi24 bizim yapmadığımız yer kalmadı ki 😁 evi aldık ev boş yerde yapıyorduk hatta yerde yaptığımız ilişkiden hamile kaldım asdasdasd
masalperisii Astalavistabeybi Başka bi şehirden evimize dönüyorduk ben biraz oynaştım eşimde ormana arasına girdi arabayla sağa sola baktık bi kontrol amaçlı 😂 Sonra doggy pozisyonu allah ne verdiyse 😂😂
bitterdelisi24 Astalavistabeybi onu bizde yaptık :))) evi tutup bakmaya gittik:) ama hamıle kalmadım🤣🤣 sen nasl becerdın ayy :) pismanmısın
Astalavistabeybi masalperisii hahahahha çok iyimiş bizde geçen denize gittik annelerle. Eşimle dışarı çıktık içmek için sonra bize bi kudurukluk geldi bilmediğimiz şehirde çıktık yukarlara yaptık deniz manzarasına karşı asdasdasd
Astalavistabeybi masalperisii birde şey.. bir gün çektik biyere tam yapıyoruz düt düt araba varmış yukarıdan gelen arabanın içinde nereye saklancağımı bilemedim cırıl çıplak😂
masalperisii Astalavistabeybi Allah cezanı vermesin 😂😂😂 Ay çok güldüm sonra n’aptınız ben gülmekten ölürdüm herhalde
Astalavistabeybi masalperisii arabayı yaladım ne yapıcam😁 onlar gidene kadar pustum koltuk altında 😁 onlar gidince giyindik 😁