Kızlar 9 aylık evliyim ve korunmasız ilişkiye giriyoruz yumurtlama günlerini takip ederek ama olmuyor. Hamile olmuyorum.Her ay ümitleniyorum ama boşa çıkıyor eşimde aynı şekilde. Bu ay bir hafta gecikti hamile olduğumu zannettim çünkü hiç adetim gecikmezdi aynı anda iki gebelikte testi yaptım biri hafiften silik gibi diğeri negatif çıktı .Hafta sonu yapmıştım pazartesi kan testine gitmek istedim emin olmak için ama eşimde söyledim çok heyecanlandık giderken yoksa adetim oldu 😔

benım bı arkadas 9 ay korunmadi hamile kalmadi 9 ayim sonunda kaldi
    Bi komsumsa ayni sekilde karı koca teste girdiler tertemiz ckti 1 bucuk sene sonra oldu
    Bi yakin arkadasimda senin gibi yeni evli
    Nasip yani diyecegim.Onun dogacagi vakit bellidir. Onune arkasina gecilmez. Sipiralde taktirsan onune duvarda orsen dogacagi varsa dogar. o Yuzden sabret ve hamilelik dusuncsını kafandan tamamen at hayati akisina birak testler almayi yumurta takibini falan birak bi sure. Stres yaparsan olmuyo

Nesrin8899 Bende öyleydim.Bir sıkıntımız yoktu ama olmuyordu.ovulasyon testi aldım.1 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim.Yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor o yüzden ovulasyon testi deneyin.Ters rahimli olabilirsiniz siz yüzüstü yatın o şekilde ilişkiye girin.Bir sayfada okumuştum bunu işe yarıyor.

Nesrin8899 Ilk 6 ay gebelik olusmadiysa bi doktora görünmende fayda var eger sıkıntı çıkmazsa 1 yil bekle derler

Nesrin8899 7 aydır korunmuyoruz bizimde olmuyor kızım var 1 tane daha istedim her ay bende beklenti oldu doktora gittim hiçbir sıkıntı yok tek şey kafada bitirmekmiş ilişkiye cocuk için girersen cocuk olsun diye beklersen olmazmış normal bi şekilde ilişki yaşayıp hiçbişey olmamış gibi davranırsan oluyormuş canım görümcem 1 ay korunmasız ilişkide hamile kaldı çünkü çok rahattı

Canım kafanı bosaltman lazım düşünmemen lazım muhtemelen sen sürekli olsun diye istediğin için aklında hep o var psikolojikmen olmuyordur. Hem hemen korunmayinca olacak diye bisey yok daha vücudunuz bile evliliğe birlikteliğe yeni yeni alışıyordur.
    Kiminin hemen gerdek gecesinde olur kiminin belli bir zaman sonra kendini kasma akışına bırak dusunme emin ol düşünmeyi bırakınca olacaktır. Eğer ki 1 bucuk sene üzerine hala olmamışsa o zaman bir doktora görünürsünüz çünkü doktorlarda korunmayı bıraktıktan 1 2 yıl sonra bir sıkıntı var mı diye araştırmaya başlıyorlar

Nesrin8899 hamile kalmayı düşünme rahstla benim ablamda çok istiyordu oysa çocuğu vardı birdaha istiyordu takıntı haline getirdi olmuyor olmuyor diye 6ay boyunca istemesine rağmen olmadı sonra rahat birakti kafasını hamilelikle doldurması kendiliğinden oldu biraz takmak stres yapmakta sorun olabiliyor RABBİM tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkeze

Nesrin8899 birde benim bir arkadaş vardı oda çok istiyordu bir yil olmadı kistvar dediler her şeyi denedi en son kisticin bir fitil berdi doktor onu kullanırken kanama oluyor bakıyordu hamile evet eşiniz isteyince dahada uzuluyorsunuz ama dediğim gibi belli sure dusunmeyin yine devam edin çocuk için denemelere ama düşünmeyin

Nesrin8899 Canım 2 sene korunmasiz ilişki yaşadık 2 senenin sonunda oldu çok şükür üzülme Allah’ım herşeyin hayırlısını versin

Nesrin8899 cnm merhaba benim arkadaşım da kalamıyordu. hemen kalkıp temizlenme birliktelik sonrasi biraz uzanarak bekle. bunu ona söyledim ve 2 ay sonra hamile kaldı. sende hemen kalkıp temizlenme biraz bekle 20 dk. kadar. rabbim nasip etsin insllah😍

Birsusamannesi Kan vermeye gittim döndüğümde hasta olmuştum bende kan sonuçlarını almak için sağlık ocağına gitmedim hamilelik olsaydı eminim aile hekimi arardı