Birsusamannesi Xwoman aayy benim de en korkulu rüyam kayınvalideydi annem babaannemi bir anlatırdı Allahım derdim maısl yaparım sessiz de bir insanım sonra kısmen görücü usulü bir nişan olayı geçti başımdan kadına da hala diye büyümüşüm yani öyle seviyordum ohh dedim kafa dengi oldu kayınvalidem korktuğum gibi olmayacak ayy söz yüzüğü takıldı kadın bambaşka birşey oldu ki 2 görümcem vardı zebellat gibi başımızdan ayrılmadılar tabii 4 aya çıkamadık nişanlımı çok etkilediler şuan diyorum ki iyi ki ayrılmışım şuanki kayınvalidem Allahlık annemle konuşamadığımı onunla konuşurum kışlığımı hazır eder ben gitmeden siz mutlu olun yeter der hiç birşeyimize karışmaz keza görümcemm de öyle öz ablam olsa bu kadar olur döktüğüm gözyaşlarına üzüntüme mükafat geldiler 😊
Cardinn Yaren56 kalp krizi 38 yaşındaydı kırk yaş altı insanların kurtulma ihtimali çok düşük oluyormuş zaten
Yaren56 Cardinn başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin çok genç gitmiş ahirette kavuşursunuz inşallah
Aspirin Cardinn kaedesini bir pedagoga götürdünüz mü hiç canım? cok zor bir durum onun için her gece düşünüyordur her gece caktımadan ağlıyordur ben sana söyleyeyim. annenizden bahsettimizfe kacıyor bile olabilir duyöazdan geliyor vs
Cardinn Aspirin nerde bi anne lafı geçse kaciyor anneler gününde falan hiç odadan çıkmaz götürdüm canm ama işte
Egemmm YorgunumDostlar Öncelikle basinsag olsun böbrek nakli oldunmu kim verdi geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir
YorgunumDostlar Egemmm çok teşekkür ederim, evet nakil oldum canım, eşim verdi böbreğini ve çok şükür iyiyim
meraklibaykus01 Xwoman Beni en çok üzen etkileyen olay canımın içi dedemin ölümü oldu. Annem bırakıp gittiğinde 1 buçuk yaşındaymışım ve Beni babaannem ile dedem büyümüşler. Dedem Beni cok severdi bende onu çok çok severdim o öldü bana bu dünyada sahip çıkan koruyan seven şımartan başka kimse olmadı ondan sonra. Ölürken baş ucunda Yasin okuyordum gözümün önünde verdi son nefesini. Üstüne örtülen havlular çenesini bağladıkları başörtü hepsi bende ilk zamanlar onları koklar sarılır ağlardım okulda bile bir keresinde dayanamadım derste ağlamaya başladım Beni nasıl bırakıp gittin dedem diye. Çok zor günlerdi onu öyle cok özledim ki. Şimdi ki korkum ise aynı acıyı tekrar yasamak bu kezde babaannemin arkasından ayni acıyı yaşamak bunu düşünmek beni cok üzüyor 75 yaşında babaannem hâlâ yaşıyor ve dedemden bana kalan emanet dedemden sonra o sahip çıkmaya çalıştı kadın başına hep arkamda olmaya çalıştı gücünün yettiği yere kadar uğraştı. Rabbim ona uzun sağlıklı ömürler versin. Kendi kendime düşününce onun acisina nasıl dayanırım ki diyorum nefesim kesiliyor içim daralıyor.
Gravidbastamor Rouge o kötü anın benim şuan ki hikayeme çok benziyor gerçekten. Böyle hain babalar da var maalesef. Baba demek bile istemiyorum. Allah her zaman yardımcın olsun kardeşim
Egemmm YorgunumDostlar maşallah Allah sağlığınızı bozmasın nerde ameliyat oldun benim kaynimda nakil oldu arkadaşı verdi İstanbul’da geçen sene çok zor donemlwr atlattı eşi hasta diye boşadı kaynimi çocukları sahip çıkmıyor
K-e-k Mumilayda evet sadece o zamanlar yaşandı. Daha doğrusu hamileyken aldatılmışım ama ben bebeğim yedi aekiz aylıkken öğrendim. Beraber olduğu kişi bana fotoğraf atmış. Çok üzüldüm bitirecektim ama aramız çok iyiydi. Sonra eşim hata olduğunu bebeğini görünce pişmanlık duyduğunu ayrıldığını söyledi. Sonra bana tehtit mesajlarını gösterdi söylerim dön gel gibi. Yani o sıralar görev icabı uzakta idi. Hamileydim. Hala atlatmasamda ona verdiğim şansı iyi kullandı. Böyle birşey yaşamadım. Bize gözü gibi davranır.
YorgunumDostlar Egemmm amin inşallah, ben Akdeniz üniversitesinde nakil oldum, bursada yaşıyorum ama nakil için oraya gittik, hastane çalışanları çok çok iyiydi, sizede çok geçmiş olsun
Izmir Egemmm ay ne zor biz 2 aylık evliydik hastalığı ortaya cıktıgında 😥 haydi koca zor geldi cocukları neden bırakıyorsun 🥺
Izmir YorgunumDostlar darısı bize 😥 benim eşimde 5 yıllık diyaliz hastası kızımızı sütten kesince çapraza yazılcam eşim için. Böbreğiniz daim olur inşallah🌼
YorgunumDostlar Izmir ahh sizede çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, imkanınız varsa Akdeniz üniversitesine gidin derim
Izmir YorgunumDostlar orayı ve Bursa acıbademi duyduk suan kaydı bursada. Seneye belki Akdenize gidebiliriz orasıda aklımızda verici kaç gün yatıyor hastanede siz kaç gün yattınız
YorgunumDostlar Izmir bizim ameliyatimiz perşembe günü olmuştu, normalde verici 2 günde çıkıyor ama araya haftasonu girdiği için eşimde bende 5 gün yattık hastanede