[silindi] soulless https://www.hepsiburada.com/viga-sprey-48000-p-HBCV00000DZSVN?magaza=FarukExpress&url_src=and-product-detail
Cagla1903 Affınıza Sığınarak Soruyorum Yanlış Anlamayın Eşimde de Öyle sorun oluyor nasıl kullanılıyor Eczaneden alabiliyoruz değil mi
[silindi] Cagla1903 kuzum ben trendyoldan aldim eczanede bu marka varmi bilmiyorum.uzerinseki kullanim sekli şöyle yaziyor penisin uc kismina 3 defa fıslatin ve 15 dakika bekleyin.bizde oyle yaptik.
senOlsanBari Balimcanim biz çok etkisini gördük hatta kullanma dedim eşime boşalmak bilmiyor😂 eğer sıktıktan sonra yarım saat beklemezsek etkisi olmuyor çabuk bosaliyor ama ikinciye boşalmak bilmiyor
Safiye_nur_kaplan1 [silindi] bizde çok merak ettik geçenlerde trendyoldan sprey almıştım adam 2 gün boşalamadı 😅kullandığımıza pişman olduk
annecik123 Safiye_nur_kaplan1 eşim böyle şeyler zararlı diyor gerçekten de zararlımı kalbe falan yoksa kendinimi paklıyor almak istedim bir kez izin vermedi ondada o sorun var erken boşalma
Safiye_nur_kaplan1 [silindi] eşim bir kere sıkmış normalde erken boşalmaz zaten biz denemek istedik 2 gün denedik boşalamadı
[silindi] Safiye_nur_kaplan1 canm esinim erken bosalma sorunu zaten yokmus normalde yarim saat suruyosa ustune spreyde yarim saat ekledi dusun iste 🤣