[silindi] soulless https://www.hepsiburada.com/viga-sprey-48000-p-HBCV00000DZSVN?magaza=FarukExpress&url_src=and-product-detail
Cagla1903 Affınıza Sığınarak Soruyorum Yanlış Anlamayın Eşimde de Öyle sorun oluyor nasıl kullanılıyor Eczaneden alabiliyoruz değil mi
[silindi] Cagla1903 kuzum ben trendyoldan aldim eczanede bu marka varmi bilmiyorum.uzerinseki kullanim sekli şöyle yaziyor penisin uc kismina 3 defa fıslatin ve 15 dakika bekleyin.bizde oyle yaptik.
senOlsanBari Balimcanim biz çok etkisini gördük hatta kullanma dedim eşime boşalmak bilmiyor😂 eğer sıktıktan sonra yarım saat beklemezsek etkisi olmuyor çabuk bosaliyor ama ikinciye boşalmak bilmiyor
Safiye_nur_kaplan1 [silindi] bizde çok merak ettik geçenlerde trendyoldan sprey almıştım adam 2 gün boşalamadı 😅kullandığımıza pişman olduk
annecik123 Safiye_nur_kaplan1 eşim böyle şeyler zararlı diyor gerçekten de zararlımı kalbe falan yoksa kendinimi paklıyor almak istedim bir kez izin vermedi ondada o sorun var erken boşalma
Safiye_nur_kaplan1 [silindi] eşim bir kere sıkmış normalde erken boşalmaz zaten biz denemek istedik 2 gün denedik boşalamadı
[silindi] Safiye_nur_kaplan1 canm esinim erken bosalma sorunu zaten yokmus normalde yarim saat suruyosa ustune spreyde yarim saat ekledi dusun iste 🤣
senOlsanBari [silindi] bizimkinde yarım saat yazıyor hanfendi şimdi gidip sprey mi yarıştıralım siz fikrinizi yazdınız bende fikrimi yazdım ne bu rekabet
[silindi] annecik123 abartilmadigi surece zararli degil bence.kullanmak istemedgi icin bahane uydurmus sana biraz
3children1mom annecik123 Oral yoldan ilaç ise zararı olabilir. Ama bu sprey. En fazla hassas sa vücudu tahriş olur ve ya kızarıklık olur😊