Blablablaaa__ Rabbim bu dunya cilesini bizden esirgemedi demissin. Belki o güzel Rabbim seni bi sinava soktu da sınıyor bilemezsin. Kulum sabdedenlerden mi isyan edenlerden mi olacak acaba diye bakiyordur bilemezsin. Inan soyle bakiyorum kac gundur etrafıma, evliliklere, insanlara ah diyorum çilesiz insan yok. Cok sukur Rabbim’e maddi sıkıntımız yok elhamdülillah eski evimizin kirasi cok fazlaydi faturalar da asiri yuklu geliyordu kira, fatura , cocuga ihtiyac , eve ihtiyac derken ay bitiyordu kendimize oyle duzgun alışveriş yapalım edelim cok nadirdi yeni eve tasindik kiramiz cok sukur uygun babama borcumuz var 4 bin kadar falan ama alacak param var diye sıkıntı etmiyorum ordan geleni ona kapatırım diye ama bizimde sorunumuz bambaska. Benimde imtihanim esimle mesela. Sagligi iyi degil cok kotu bi durumda. Ayin 4 günü cok kotu oluyor ve birseyler gorduklerini söylüyor. Daha gecen gece uyuyan kizimi uyandirip kucagima alip gecenin yarisi sokak sokak esimi aradim yaka paça eve getiriyorum mesela saklaniyor agliyor sadece. Ufacik ses duysa sicriyor kacmasin diye kollarina yapisiyorum hoca ariyorum mesela duzelmesi icin dua ediyorum. Altinlarim, param var ama ne fayda?? Bugun bilsemki kenarda olan herseyimi verdigimde esim düzelecek dusunmeden verirdim ama paranin da duzeltemeyecegi sey var. Huzur alamıyorum, sağlık aglamiyorum, mutluluk alamıyorum herseyi alabiliyorum ama bunlari alamıyorum. Kizimi parka goturdugumde mutlu ciftleri gordukce ic cekiyorum esimle eski resimlerime bakarken ic cekiyorum. Sadece oturup agliyoruz o agliyor o ağladıkça ben. Peygamber efendimiz (s.a.v) barinacak evimiz, karninizi doyuracak ekmeginiz, giyinecek kiyafetiniz varsa eger baska birseye ihtiyac yoktur demis . Inan benimde cok kiyafetim yok oyle hatta surekli 2 pantolon giyip duruyorum ama en onemlisi huzur, sağlık onu o kadar iyi anladım ki eger sağlığınız yerindeyse sukret gerisi duzelir