baharasel86 Kızlar ideal olan ne kadar göğüslerim 85 C sütyende bilirsiniz erkekler büyük göğüs hayranı sizce ideal mı silikon mu yaptırsam eşim memnun aslında çok güzel diyo ama sanki bana küçük gibi geliyor
Cicilibicili baharasel86 eşiniz begeniyorsa hiç ellemeyin bence 😅bende küçültmeye çalışan biri olarak söylüyorum
Paramore Emine_02 ben 75 zor dolduruyorum ya ben napam 😂😂 orta boy bı portakal 🍊 büyüklüğünde 😂 Allah’tan eşim küçük seviyor 😂😂😂😂😂
Kelebeketkisi Adrienne nası başardınız onu acaba varsa bi sırrı bende yapayım küçük olmasından aşırı derece sıkıldım
Birsusamannesi Kirpapatyasi aaayyy o emzirme beni benden aldı bekarken de 95b takıyordum şimdi de ama daha dikti şimdi oğlum 2 yaşına kadar sömürdüğü için yumuşadı 😢 eşim diyo ki ahh bunlar gençliğinde neydi 😂
Hayat_ baharasel86 benimki 75 di hamilelikde 80 oldu ona bile buyuk diyorum 85 e sen kucuk diyorsun 😁 silikon lu dusunemiyorum cidden
KirmiziOjeli baharasel86 ideali zaten 85 90 dır. Emin olun fazla büyük göğüslerden hoşlanmıyor erkekler çok büyük bir kısmı
bitterdelisi24 baharasel86 büyük gogus ezıyetten baska bısey degıl sırt agrısı yapıyor yazın cekılmıyo.. emzırdıkten sonra ne olır hali hıc blmıyorum aman aman uzak dur 85 iyidir:)
Monosodyumglutamat İyi 85 A var 85 D var hanımlar😂 bence ideal olan vücutla orantılı ve dik meme 75 a olmuş 85 D olmuş farketmez
Akrep baharasel86 85A kullanıyorum eşim bayılıyor 😁🙅🏻♀️ İdealide böyledir sanırım bilmiyorum çok fazla büyük göğüs sevmez eşim
Mirinda baharasel86 bence güzel bi ölçü küçük de değil ben küçük göğüs beğenirim ama benimki de 95 o kadar büyük ki en ufak dekolte bile çok fazla duruyor ya da bir çok kıyafet elbisede bedeni tamken göğüslerim sıkıyor olmuyor. Büyük göğüs dertten başka bir şey değil bence ya
Sjsjsj baharasel86 bence ideal 80 diye düşünüyorum benim 90dı şimdi 4 aylık bebişim var gel gör memelerimi davul gibi oldular😂😂😂😂