bitterdelisi24 Nur61 bazen sigara alır agzına yandan yandan tüttürür 🚬 oyy derim sigaran olayım sar beni 😂😂😂
bitterdelisi24 bu post açıp soru soranların , cevap vermemeside neyın kafası anlamadım :) komik yani. post açıyor cevap yazıyoruzzzz. allah razı olsun begenmıssın. resmen saygısızlık. yüz yüze ınsanlara böylemı yapıyorsunuz ?
deleted13 Ağır olması hoşuma gidiyor ,bir de iş yerine gittiğimde odasına davet eder çay felan ikram eder beynimde o an şimşekler çakar😂
Esmerimmm Beni tahrik eden birçok şeyi varda en çok hoşuma giden ensesi dokunmalara öpmelere doyamıyorum aslanım benim😁😁
bitterdelisi24 Hanmefendi he mutlaka dişlerini fırcalar buzamana kdar diş fırcalamdan hıc öyle bısey yapmadık :)
Hanmefendi Nur61 elleri, ses tonu ve ensesi 🥰 arkadan gördüğüm an kuduruyorum 😂😂😂 bunca seneden sonra bile❤❤❤
Blablablaaa__ Hanmefendi ayy bu ben kesinlikle arkadan niye öyle oluyo 😊😊 birde dudakları 😍😍😍 karşı koyamıyorum kesinlikle 🤗
2minikmucize SansursuzKadin beni lütfen yanlış anlama merak ediyorum valla seni o kadar sexse düşkün ne kendim oldum nede çevremde gördüm kız helal 😀😅
Arasemir11 SansursuzKadin kız senin yorumlarına bayılıyrm 😂😂😂o kadar açık ki heleki cinsel konularla ilqili her postta yazmıssn tecrübe sahibi 😂
SansursuzKadin 2minikmucize olan soylermi canisi bende reelde kimseye demem ki cokk masum biriyim dışardan
KirmiziOjeli Nur61 dudakları ve sakalları ama bir de bazen bilerek serseri gibi tavırlar sergiler o zaman düşüyorum 😁