SansursuzKadin Evet ben bittım kizlar bu gece dukkani kapattım üstümede kapalıyiz yazdim 😆😆Şimdi mutfakta sıgara kahve keyfi 😍😍 Siz napiyonuz?
Leyliferoznur SansursuzKadin Bizde bitirdik adet sonrası felaket oluyo cidden ön sevişmeyi uzun tuttum biraz adam eridi bitti 😁 bir bardak su içeyim yatıp uyurum 😁 senin gibi dinç deglim valla 😂
Blablablaaa__ SansursuzKadin benimde kocişim erken yattı biraz bana da işlerini bitir gel dedi 😍 şu an yatıp uyumakla onu dürtüklemek arasında gidip geliyorum 😊
Mirinda SansursuzKadin saat 04.00 bizim yeni bitti🥰🥰 5 aylık bebeğim var çok uzun zamandır bu kadar uzun birlikte olmamıştık fırsattan istifade tadını çıkarttık 🙈🙈
SansursuzKadin Leyliferoznur kiz adst sonrsi gercekten baska oluyor insan daha bi zevk alio sanki bana oyle geliyor 😆
Paramore Hastalıktan geberiyorum iş görecek halim mi var bı sor 😂😂😂 Adetim bitti bogazlarim şişti 😂 salya sümük yatıyorum .
bitterdelisi24 SansursuzKadin kuzum ben konusmuyorum eşimle bit haftadır :) insallah barısırısak 🚬 patlatmayı düşünüyorum 🤣