bitterdelisi24 dikkatimi çekti bu aralar kimle konuşsam elektrik faturasından dert yanıyor. acaba bizemi denk geldi yoksa ciddi anlamda herkes farkettimi bunu? bizim genelde 40 hadi 60 gelir fatura. bu ay 120 tl geldi 🤨🤨 acaba sellerin yangınların faturası bizden mi kesildi 😏
delibirii bitterdelisi24 valla biz her ay kendi rekorumuzu kırıyoruz. Her ay bi öncekinden fazla geliyor😚 az kişiyiz diye doğru düzgğn fırın çalışmaz, elektirikli süpürge çalışmaz 200 lerden gidiyoruz bizde😅
Momm2260 Valla evlendım den. Beri 70.80 hasret kaldim bacım yemınle 240 tl elektrık geldı. Ayda bu 200 ve ustu acayıp elektırıklı eşya. Cogaldıkca. Cepten. Gıdıyor.
bitterdelisi24 Dolunayy masallah arkadas size zaten yuksek gelıyormus 🤣 ben fırın pek kullanmıyorum ondanmı acaba benım dusuk gelıyor :)
Momm2260 bitterdelisi24 klıma yok ta vantirator ütü. Kettll hersey. Elektırıkli yani. Hep boyle. Gunde kac kez. Camasir. Bulasık
Dolunayy bitterdelisi24 benim çamaşır makinesi günde 2 kere çalışıyor haliyle kurutma makinesi de öyle TV 24 saat açık eşim sağolsun ses olmadan uyuyamıyor hergün elektrik süpürgesi açık fırın bende nadir kullanırım
bitterdelisi24 Dolunayy camasır makınesi durmuyorki zaten hele cocuk olduktan sonrw esımde sagolsun ni tsortu bikere gıyıp hemen makıneye atıyor size gore benım gene iyiymiş:)
NaimeYilmaz bitterdelisi24 %15 zam geldi. Kullanım oranı da artınca faturalar ikiye katlandı maalesef
Yesiltosbik bitterdelisi24 Evlendiğimizden beri 100ün altında hiç fatura gelmedi, hele çocuk doğduktan sonra 150nin altında gelmiyor hiç. Bu ay 250gelmiş🤦🏻♀️çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, fırın, klima hiç durmuyor ki🤷🏻♀️