bitterdelisi24 bende senelerdir kullanıyorum çok iyi 😊
Kizlar duzlestirici onerisi yapin nolurr
Olivetti neden yaramadi
Kizlar normal duzlestiricim var benim. Tarakli kotu mu gercekten ya? 😔 bitterdelisi24 incilikaftan Nietzsche Kadersizkadin
Kadersizkadin Benim arkadaşım çok beğenmedi ama indirimden alıp deneyebilirsin 🙂
Kadersizkadin taraklıdan memnun kalan görmedim,mantıkende işe yaramaz gibi geliyor bana
Kadersizkadin cok uzun sürüyor birde benim saçlarım cok gür . Taraklı olanla asla jilet gibi olmuyor saç
Nietzsche bide asla elektrk yapmıyo
- Düzenlendi
bitterdelisi24 hem elektrik yapmıyor hemde öyle hemen dalgalanıp bozulmuyor ,saçım upuzun dümdüz oluyor pasparlak ,millet ne kullanıyorsun diye soruyor😂
Nietzsche sac kurutmayla bide ustunden gec madem uzun sacların mukemmel olur :) ben bundan önce braun kullanmıstım cok cok memnundum kırıldında aglamıstım :) sans eseri gittim dedm napım bunu alim bari :) aman allahım :) bin kat iyi cıktı :)
bitterdelisi24 😂😂evet bende ilk kullanımda şok olmuştum ,çok memnunum . Düzleştirip birazda sprey sıkıp tarıyorum parıl parıl geziyorum valla
Nietzsche merak ettim belki birgün 🌹🌹🥰🤣
bitterdelisi24 belki❤
Hoyrat saclarin kalin mi ince mi?
Kadersizkadin kalın ve çok sert kıvırcık baya ama ben memnun kaldım yormuyor düzeltirken ama yine karar sizin