incilikaftan Kadersizkadin canım bende Arzum erdem kramer serisini kullandım düzleştirdikten sonra o düzlük 2 3 gün gidiyor ve en memnun kaldığım marka oydu. Ya remington yada şiddetle Arzumun bu serisini al derim
Kadersizkadin Kizlar normal duzlestiricim var benim. Tarakli kotu mu gercekten ya? 😔 bitterdelisi24 incilikaftan Nietzsche Kadersizkadin
Olivetti Kadersizkadin cok uzun sürüyor birde benim saçlarım cok gür . Taraklı olanla asla jilet gibi olmuyor saç
Olivetti Nietzsche kabartmaz mı hiç bi işe yaramıyor . Belki seyrek ve ince telli saçlar şçin uygundur
Nietzsche bitterdelisi24 hem elektrik yapmıyor hemde öyle hemen dalgalanıp bozulmuyor ,saçım upuzun dümdüz oluyor pasparlak ,millet ne kullanıyorsun diye soruyor😂
bitterdelisi24 Nietzsche sac kurutmayla bide ustunden gec madem uzun sacların mukemmel olur :) ben bundan önce braun kullanmıstım cok cok memnundum kırıldında aglamıstım :) sans eseri gittim dedm napım bunu alim bari :) aman allahım :) bin kat iyi cıktı :)
Nietzsche bitterdelisi24 😂😂evet bende ilk kullanımda şok olmuştum ,çok memnunum . Düzleştirip birazda sprey sıkıp tarıyorum parıl parıl geziyorum valla