• Muhabbet
  • Size hiç uykuda kına yakıldı mı ???

Kızlar başıma 2. Kez geliyor bu olay. Birincisi bekarken birde şimdi. Bu sabah uyandık benim eşimin ve oğlumun üçümüz kınalanmışız. Daha önce bu kadar etkilenmemiştim. Ama üçümüz aynı gece olunca tedirgin oldum. Bu neden oluyor bilen varsa aydınlatsın beni

Bir çeşit mantar enfeksiyonu diyorlar.

Dini olarak yorumunu bilmiyorum araştırmadım . Yani cinlerin düğünü falan deniyor ama doğruluğunu kanıtlayacak bişey bilmediğim için yorum yapamıyorum ❤️

Nietzsche evet tamam mantar diyelim ki mantar falan yok ellerimizde hadi birbirimize bulaştı diyelim eeee üçümüzde de mantar aynı gece mi kendini belli etti

Araştırdım canım . Nihat Hatipoğlu ndan da dinledim farklı yazılarda okudum . Anladigimi sana anlatayım .
      Uyku halinde iken ruh bedenden çıkar ama tamamen değil arada bir bağ vardır .( Gümüş kordon bağı )
      Ruh alemleri gezer gelir , rüya da bu alemlerin gezilmesinden sonra kalan kalıntılardan oluşan biseydir .
      Elinde kına ile uyanmanda Allah’ın sana farklı alemlerin de olduğunun ispatıdır. İnanmak isteyene .İnanmak istemeyene gökten merdiven inse bı açıklama bulunur diyor nihat bey 😊

Nietzsche bak bu çok mantıklı😅 geldi bana bende senin yorumuna kadar mantar çeşidi olduğunu düşündüm ama tabiki farklı bişeyde olabilir banada parmağıma olmuştum sabah kalktığımda gördüm geçti kendi kendine annemde falanda bekarken olmuş o da sabah kalktığında görmüş arkadaş bu mantar çeşidi. Gündüz renk vermiyor mu diyesi geliyor insanın 😅

Cilekliturtaa hiç bilgim yok canım ,yukarda arkadaşın yazdığı gibi olabilir . En iyisi unutmak ,olumsuz şeyler düşünmemek.