Kızlar başıma 2. Kez geliyor bu olay. Birincisi bekarken birde şimdi. Bu sabah uyandık benim eşimin ve oğlumun üçümüz kınalanmışız. Daha önce bu kadar etkilenmemiştim. Ama üçümüz aynı gece olunca tedirgin oldum. Bu neden oluyor bilen varsa aydınlatsın beni
Size hiç uykuda kına yakıldı mı ???
Bana da oldu lisedeyken
Cilekliturtaa benimde ablamin eline oldu avucuna melekler yakmislar dediler bende ilk kez o gun öğrendim boyle bir olayı
Bir çeşit mantar enfeksiyonu diyorlar.
Dini olarak yorumunu bilmiyorum araştırmadım . Yani cinlerin düğünü falan deniyor ama doğruluğunu kanıtlayacak bişey bilmediğim için yorum yapamıyorum ❤️
Cilekliturtaa el mantarı o bı mantar çeşidi başka anlamlar yüklemeyin yahu kim sizi kinalicak
Anayimbenanaa bende hep öyle biliyorum bir çeşit el mantarı ama aynı gece 3 üne birden olması tuhaf değil mi🙄😂😂 insan bi tuhaf olur hadi birine olsa neyse de 3 ü birden🤭😂
- Düzenlendi
Pembeninkurku1 bende mantar diye biliyorum ama ,yahu neden hep gece oluşuyor sabah görülüyor😂
Hayat_ bazıları öyle söylüyor
Anayimbenanaa Konuşma tarzınızı sevmedim ben ne gibi anlamlar yüklüyormuşum bilgim olmadığı için sorma gereği duydum zaten
Pembeninkurku1 evet üçümüzde mantar diyelim mantar kendini üçümüzde de aynı gecede mi belirti vererek gösterdi
Nietzsche evet tamam mantar diyelim ki mantar falan yok ellerimizde hadi birbirimize bulaştı diyelim eeee üçümüzde de mantar aynı gece mi kendini belli etti
Pembeninkurku1 😂😂 neydi o cinlerin düğününde mi yakiliyodu bu kina 😬 neyseki zararsız bişey geçiyor
Cilekliturtaa 😬😂 ne var konuşma tarzımda sanki küfür ettim he 🥴
Araştırdım canım . Nihat Hatipoğlu ndan da dinledim farklı yazılarda okudum . Anladigimi sana anlatayım .
Uyku halinde iken ruh bedenden çıkar ama tamamen değil arada bir bağ vardır .( Gümüş kordon bağı )
Ruh alemleri gezer gelir , rüya da bu alemlerin gezilmesinden sonra kalan kalıntılardan oluşan biseydir .
Elinde kına ile uyanmanda Allah’ın sana farklı alemlerin de olduğunun ispatıdır. İnanmak isteyene .İnanmak istemeyene gökten merdiven inse bı açıklama bulunur diyor nihat bey 😊
Cilekliturtaa işte bilemiyorum,bilim mantar diyor. Diğer taraf farklı şeyler diyor. Hiç rüya falan gördün mü peki
Nietzsche bak bu çok mantıklı😅 geldi bana bende senin yorumuna kadar mantar çeşidi olduğunu düşündüm ama tabiki farklı bişeyde olabilir banada parmağıma olmuştum sabah kalktığımda gördüm geçti kendi kendine annemde falanda bekarken olmuş o da sabah kalktığında görmüş arkadaş bu mantar çeşidi. Gündüz renk vermiyor mu diyesi geliyor insanın 😅
Lagosiyawo 😂😂şuan mantar olmadığına kanaat getirdim 😂
Anayimbenanaa illa küfür mü içermeli hoşlanmamam için
Nietzsche rüya gördüğümü hatırlamıyorum🤷🏻♀️
Cilekliturtaa hiç bilgim yok canım ,yukarda arkadaşın yazdığı gibi olabilir . En iyisi unutmak ,olumsuz şeyler düşünmemek.