• Muhabbet
  • Size hiç uykuda kına yakıldı mı ???

Bir çeşit mantar enfeksiyonu diyorlar.

Dini olarak yorumunu bilmiyorum araştırmadım . Yani cinlerin düğünü falan deniyor ama doğruluğunu kanıtlayacak bişey bilmediğim için yorum yapamıyorum ❤️

Nietzsche evet tamam mantar diyelim ki mantar falan yok ellerimizde hadi birbirimize bulaştı diyelim eeee üçümüzde de mantar aynı gece mi kendini belli etti

Araştırdım canım . Nihat Hatipoğlu ndan da dinledim farklı yazılarda okudum . Anladigimi sana anlatayım .
    Uyku halinde iken ruh bedenden çıkar ama tamamen değil arada bir bağ vardır .( Gümüş kordon bağı )
    Ruh alemleri gezer gelir , rüya da bu alemlerin gezilmesinden sonra kalan kalıntılardan oluşan biseydir .
    Elinde kına ile uyanmanda Allah’ın sana farklı alemlerin de olduğunun ispatıdır. İnanmak isteyene .İnanmak istemeyene gökten merdiven inse bı açıklama bulunur diyor nihat bey 😊

Nietzsche bak bu çok mantıklı😅 geldi bana bende senin yorumuna kadar mantar çeşidi olduğunu düşündüm ama tabiki farklı bişeyde olabilir banada parmağıma olmuştum sabah kalktığımda gördüm geçti kendi kendine annemde falanda bekarken olmuş o da sabah kalktığında görmüş arkadaş bu mantar çeşidi. Gündüz renk vermiyor mu diyesi geliyor insanın 😅

Cilekliturtaa hiç bilgim yok canım ,yukarda arkadaşın yazdığı gibi olabilir . En iyisi unutmak ,olumsuz şeyler düşünmemek.