Iyı aksamlar herkese bı yardımınıza ıhtıyacım var bız 1 bucuk yıldır evlıyız severek evlendık hersey ılk baslarda guzeldı yatak konusu sımdıde cok suku ıyı hersey ama yatak konusunda cok ısteksız yaa bıtlıkte oluyoruz yada erken bosalma oluyo cocugum yok daha bu ayrı bı derd😔ben napa bılır kocam ıcın cerez fındık fıstık bal macun onları yedıyınde ıstek oluyo onlarsız tık yok bu durumda benı uzuyor😣

Yardım

☹️
☹️

Gunka iş stresı , sigara, gecım derdi. bunlar hep cınsellıgı etkıleyen seyler. oluruna bırakın bence duzelır

Gunka takma canım inanki erkeklerın bır gunu dıger gününe tutmuyo dengesızler bırazcık sıkma canını :)

bitterdelisi24 30 yasım var ama doğduğumda boyleyım bı turlu bu utangaclıgım gıtmedı tek yatak konusu deyıl ha esımden bırsey alaması gerektıyınde onu soylemekden bıle utanıyorum🙈😅

Gunka ya aslında ne guzel bısey ama yatakta utanma bence bende baslarda oyleydm olcak gibi dgıl:) sal gitsin neden utanasın

bitterdelisi24 cok sagolun yazdıgınız ıcın yardım etdıyınız ıcın❤️🌺☺️🤗

• [silindi]

bitterdelisi24 kiz oy ver kismi bi tek bendemi cikiyo semde cikmadimi🤣🤣🤣🤣