Kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum. Kaynanam bize büyü yapmış ve saçma bir şekilde kendini ele verdi. Eşimle cinsel sıkıntılarımız olmaya başlamıştı aynı anda ikimizde de isteksizlik, birbirimize tahammül edememe vs bi anda değiştik ikimizde. Büyü hiç aklımıza gelmedi ama bu durumun normal olmadığının da farkındaydık. Hastane vs tüm testlerimizi yaptırdık cinsel anlamda sorun olacak hiç bir şey yok. Vitamin eksikliği bile. Biz böyle araştırmaya koyulmuşken bir gün kaynanam eşimi aradı(ben görüşmüyorum), ve laf arasında eşimin ağzını arıyor, eşinle aran nasıl? Cinselliğinizde sorun var değil mi? ### Anlat anlat oğlum ben yabancı değilim diyor bide. Bizde o zaman jeton düştü. Birkaç yerden hoca vs bulmaya çalıştık birinin tavsiyesiyle ulaştık. Ama hocaya büyü, kaynana felan bahsetmedik. Sadece bu aralar eşimle aramızda sıkıntı var dedik. Adam bizim doğum tarihlerimizi, isimlerimizi ve anne isimlerini alarak tekrar dönüş yaptı (telefondan görüştük). Size cinsel bağlama büyüsü yapılmış dedi 😳. Kimin yaptığını söylemiyor öyle bir yetkimiz yok diyor. Eşim çok ısrar etti bizim için çok önemli dedi. En sonunda söyledi senin annen yapmış diye. Biz şok. Tabi şüpheleniyorduk ama o kadar da yapmaz herhalde diyorduk. Daha sonra emin olmak adına 3-4 hocayla daha görüştük hepsi farklı şehirden. Ve aynı sonuç cinsel bağlama büyüsü. Bozdurmak için 6 ay manevi tedavi olduk. Çok zor bi dönemdi. 6 ay sonunda büyü bozuldu dediler. Aynı şekilde diğer hocalar da baktı bozulmuş dediler. Ondan sonra manevi sıkıntılar bunalmalar tartışmalar bitti, cinsellikte de benim ilişki sırasında çok ağrım oluyordu o geçti eşimin isteksizliği erken boşalması geçti. Ama benim isteksizliğim devam ediyor. Düzelme var ama eksisi gibi değil tabiki.
Zamanla düzelir dediler ama Sizce bu zamanla düzelir mi? Büyü bozulduğu anda etkilerinin de bitmesi gerekmiyor mu? Bilenler yazabilir mi lütfen
Büyü (hassas içerik)
[silindi]
Lavinia21 ayni durum bizdede var bende şüpheleniyorum. Ancak sorabileceğim. Kimsem yok
Lavinia21 şöyle bişey de var size cinsel büyü yapılması için genital bölge kılınız lazım kaynanız bunu nerden buldu ?
Lavinia21 Belirli dualar var onları 18 kere okuyup suya üfleyin sonra da eşiniz sizde için ama bir damlasını yere dökmeyin günah çünkü bende zamanında yaşadım böyle bişey ama muskayi kendim bozdum 🙎🏻♀️
[silindi] bizde çok zor bulduk ☹️
Paramore inşallah ya ❤️ normalde her zaman kuran okurum namazımı aksatmam. Zaten ona güvendiğim için büyü yapsa bile etki etmez diye düşünmüştüm. Ama öyle olmuyormuş. Peygamber efendimize bile yapılmış
incilikaftan 1 sene birlikte oturduk Banyodaki çöpleri bile hemen kendisi atardı. Ordan bile almış olabilir beklerim ondan
incilikaftan bize de o hocalar böyle dualar verdi 40 gün boyunca suya okuyup içtik, duş aldık
incilikaftan sizinde mi cinsellikle ilgiliydi büyü?
Cagla1903 çok büyük kavga ettiler 6 aydır görüşmüyor. Ben zaten görüşmüyordum. Ve tabiki inkar ediyor. O bizi Allaha havale ediyor. İftira atıyormuşuz. 5 ayrı hoca onun adını verdi 🙄. Hepsini geçtim insan neden durduk yere oğlunun cinsel hayatını sorar? Hem de biz tam bu konuda sıkıntı yaşamaya başlamışken
Lavinia21 bende yaşadım buna benzerini nişanlıydık. Eşimin annesi yapmış. Bi gece okuyormus eşime eşimde sen ne yapıyorsun diyememiş kaldıramamış kafasını uyuşuk bi şekilde yatmıs kalmış. Benden uzaklaşmıştı cok. Beni pis ve çirkin görüyormus. Başka kadınlara ilgisi varmış çok zor bi dönemdi. Cok ağladım o gece bunları öğrenince. Ölsem unutmam. Bizde kendimiz farkettim hemen birini bulup bozdurduk büyüyü. O gün hala gözümün önünde. Annesi okuyup bişey yedirip içirmiş eşime.
Lavinia21 Okunmuş suyla duş yapmak çok mantıklı gelmedi bana açıkçası
Lavinia21 Yok canım benim ki eşimle kavgalarimiz vardı 19 düğüm atıldı. Sonra eşarbimı aldılar mezara gömmek için. Bende verdim ama bizde ki muska tutmadi 😂👏🏽 ben yapıldıktan iki gün sona düğümleri açtım çünkü
Lavinia21 Cinsellik ile ilgili yapmayı da açilmayida biliyorum akrabama yapıldı sonra bir büyük abla da bozmaya geldi. Öyle kolay yapılacak şeyler değil
Şunu da belirteyim büyüden muskadan sakın korkma yanı başına veya baş ucuna kuran koy yatmadan önce Ayetel Kürsi oku odana sonra yat aklına getirme psikolojin bozulur. Dediğim gibi bu büyü kolay de değil yapmak yaptırmak psikolojik olarak biraz yıpranmişsin
Lavinia21 ayni durum bizde de var evinizde bol bol saffat suresi, bakara suresi acin surekli acik kalsin hatta evinizi sirkeli suyla hergun silin besmelesiz ise başlamayın evinize sag ayakla besmele cekerek girin selam vererek girin evde selaminizi alacak kimse yoksa bile aleyküm selam diye kendi selaminizi kendiniz alin. Abdestli bir sekilde uyumaya calisin uyumadan önce ayetel kursi, nas, felak, ihlas, elhami falan okuyup avucunuza ufleyin ve elinizi butun bedeninize degdirin efendimiz de boyle yaparmis hep. Bakara suresi buyuyu iptal eder bol bol dinleyin okuya biliyorsaniz okuyun evinizde hep acik bulunsun
incilikaftan alakasi yok boyle şeylerin kaynanamin gorumcesi yapmis 1 sene boyunca kayinpederim konusmamis bile hic o duzelmis kaynanam ayni olmus 1 sene boyunca hergun aglamis kocamin yuzunu görünce kusasim gelirdi diyor kadin o duzeldi esim oldu