• +18
  • Büyü (hassas içerik)

Lavinia21 Keske kayanananiza belli etmeseydiniz daha da hirslanip farklı bir büyü yapabilir o yolunu bozmuş çünkü hiç bellli etmeden devam etseydiniz ve keşke kötü olduğunuzu dusunseydi canım :(

Hayat_ hepsini yapıyorum inşallah tamamen kurtuluruz. Siz nasıl anladınız?

Patmem o anki sinirle eşim dayanamadı söyledi tartıştı baya. Bende korkuyorum tekrar yaparsa diye ama Rabbim fırsat vermesin inşallah

incilikaftan bize büyü olduğunu söyleyen hoca yazmıştı büyü bozulsun ve tekrar yaparlarsa tutmasın diye

Lavinia21 dedigim gibi bakara suresi bol bol acin okuyun evinizde hep acik dursun bakara suresi buyuyu iptal eder Allahin izniyle

Lavinia21
      Bizdede maddi olarak var🙄
      Maaşımız az değil esimde bende çalışıyoruz ama ayın sonunu bırak maaşı aldığımız gün bitiyor 😑

Lavinia21 bizde ilk gece yapmışlardı eşim delirmisti resmen yapamadığı için kim yapmıştı bilmiyorum ama eşimde bir ter akıyordu delirmisti âdeta bir ara ağladım zorlandığım için vurmaya falan kalktı baktım kız kardeşine söyledim olmuyor iki ay sürdü babası hocaya gitmişti biri bağlamış falan dedi Allah’ın cezaları ya bide anası olacak Allah anneninde hayırlısını versin