• +18
  • Büyü (hassas içerik)

pina size de çok geçmiş olsun. Peki ne kadar sürede düzeldi?

• pina bunu yanıtladı.

Lavinia21 bir daha cesaret edemez. Sanmıyorum yapamaz artık. Ortaya çıkacağını hiç düşünmediler analı kızlı. Rabbim büyük yaparsa da kendilerine. Kızınında kızı oğlu var Rabbim göstersin.

• pina bunu yanıtladı.

Lavinia21 çok sağolun tam süresini hatırlamıyorum ama bir yılı doldurmadan düzeldi

• [silindi]

Lavinia21 buyu bozulsada etkisi bir sure devam eder canim.omur boyu bile devam edebilir.sen surekli felak ve nasi oku

Antisosyalmom bazen yapanların gözünü o kadar kötülük bürüyor ki tekrar tekrar yapmaya devam ediyorlar maalesef bana bir buçuk yıl arayla ikinci defa yaptırmıştu mesela, Allahtan öldüde bir daha tekrarı olmayacak

Lavinia21 bu hocayı bizimle paylaşır mısınız başka şehirden yazmışsınız heralde telefonla görüştünüz numarasını verir misiniz

Lavinia21 canım evinde sürekli dua oku yada sesli dinle özellikle yatak odana girerken nas felak ayetelkürsü ve 3 ihlas 1 fatiha oku. Yatak başlığına bu sureleri okuyarak sirke değdir. Allahın izni ile düzelirsin inşaAllah canım . Kötü düşünen herkim olursa olsun kendi başında bulsun inşaAllah😡😡

Lavinia21 ayy bu kaynanalar neden böyle ki ya Rabbim bildiği gibi yapsın onları. Benimde kaynanam büyü yaptırmıştı ben tabi hoca buldum hemen aradım bozdurdum eşimin falanda haberi yok söylesem inanmaz o yüzden söylemiyorum. Birde ben birlik otururken kendi büyümü bulmuşum🤦🏻 Hoca dedi keşke alsaydın falan diye nerden bilebilirdim ki. Büyünün etkisi hâlâ var bende bu arada büyü bağlama büyüsü yani yılan kaynana beni ailemden koparıp kendine bağlattırmaya çalışmış ya nişanlıyken ayrıca eşime kızına diğer oğluna eşine ve damadına da yaptırmış hepsi benim ağzıma baksın lafımdan çıkmasın diye çok kötü bi durum🤬 Allah islah etsin🙏🏻

Lavinia21 akraba yapıyor zaten yabancı insana bulaşmaz yaa akraba akrep dememişler boşuna