• +18
  • Büyü (hassas içerik)

Antisosyalmom bazen yapanların gözünü o kadar kötülük bürüyor ki tekrar tekrar yapmaya devam ediyorlar maalesef bana bir buçuk yıl arayla ikinci defa yaptırmıştu mesela, Allahtan öldüde bir daha tekrarı olmayacak

Lavinia21 bu hocayı bizimle paylaşır mısınız başka şehirden yazmışsınız heralde telefonla görüştünüz numarasını verir misiniz

Lavinia21 canım evinde sürekli dua oku yada sesli dinle özellikle yatak odana girerken nas felak ayetelkürsü ve 3 ihlas 1 fatiha oku. Yatak başlığına bu sureleri okuyarak sirke değdir. Allahın izni ile düzelirsin inşaAllah canım . Kötü düşünen herkim olursa olsun kendi başında bulsun inşaAllah😡😡

Lavinia21 ayy bu kaynanalar neden böyle ki ya Rabbim bildiği gibi yapsın onları. Benimde kaynanam büyü yaptırmıştı ben tabi hoca buldum hemen aradım bozdurdum eşimin falanda haberi yok söylesem inanmaz o yüzden söylemiyorum. Birde ben birlik otururken kendi büyümü bulmuşum🤦🏻 Hoca dedi keşke alsaydın falan diye nerden bilebilirdim ki. Büyünün etkisi hâlâ var bende bu arada büyü bağlama büyüsü yani yılan kaynana beni ailemden koparıp kendine bağlattırmaya çalışmış ya nişanlıyken ayrıca eşime kızına diğer oğluna eşine ve damadına da yaptırmış hepsi benim ağzıma baksın lafımdan çıkmasın diye çok kötü bi durum🤬 Allah islah etsin🙏🏻

Lavinia21 akraba yapıyor zaten yabancı insana bulaşmaz yaa akraba akrep dememişler boşuna

Deleted09 ya nasıl insanlar bunlar. Hiç ölmeyecek mi? Bunun hesabını nasıl verecekler? Bizde kendi konumuzla uğraşırken tesadüfen öğrendik görümcelerine de yapmış büyü.

Lavinia21 evet canım ama bulunduğum yerde tanımıyorum iyi bir hoca felan bı kaç tane vardı onlarda para koparmaya çalışan tipler güvenilir değil

Lavinia21 buyu insanin hayatini cok kolayca mahvediyor lakin bozulsa bile karakterine yansiyor duzelmesi cok zor oluyyorv kendimizden biliyorum 3 4 5 surekli tekrarlayip yaptiklari ickn yapanlarin ahirette asla cennet yuzu goremiycekler buyunun iyisi de kotusu de olmaz yapani Allah kahru perisan edsin

Lavinia21 insanları anlayamıyorum neden bu kötülük niye iyi olmak batıyor ha iyi olmazsın ama bulaşma da yaa Allah sabır versin gerçekten